Redactia.ro
Home » Știri » Francisc Doboş, ironie la adresa lui Dan Barna: ”Și-a făcut copilul băiat. De unde știe că-i băiat?”

Francisc Doboş, ironie la adresa lui Dan Barna: ”Și-a făcut copilul băiat. De unde știe că-i băiat?”

Fostul purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti, Francis Doboș, a făcut, miercuri, pe rețelele de socializare o ironie la adresa vicepremierului și copreședintelui USR-PLUS, Dan Barna. Mai exact, Francisc Doboș a făcut referire la indentitatea sexuală a fiului nou-născut al lui Dan Barna.

Francisc Doboş, ironie la adresa lui Dan Barna: ”Și-a făcut copilul băiat. De unde știe că-i băiat?”

Vestea că s-a născut fiul său, i-a adus vicepremierului Dan Barna mulțimi de controverse și ironii. Cunoscut pentru poziția sa pro comunității LGTB, acesta a fost taxat de mai multe persoane, după ce a clarificat că bebelușul este băiat și nu fată, așa cum unii au înțeles. Printre cei care îl ironizează este și fostul purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti, Francisc Doboș, scrie G4media.

Concret, după ce Dan Barna i-a răspuns unei doamne pe facebook faptul că bebelușul ”este băiat”,iar mai apoi o altă doamnă a intervenit comentând: ”Așa credeți dvs. Poate fi orice, conform noilor interpretări ale convențiilor sociale”, Francisc Doboș a făcut o captură și a postat-o pe pagina sa de facebook. L-a catalogat pe Dan Barna ”intolerant” și ” discriminator”, și nu a trecut cu vederea o ironie la indentitatea sexuală a copilului politicianului:  “Intolerant” și “discriminator” Dan Barna. Auzi tu! Și-a făcut copilul băiat :))) Chiar așa. De unde știe că-i băiat?! Oricum, felicitări! Să-i trăiască! PS. Un sfat pentru politicieni:  mai puțină ideologie, dar mai multă umanitate.”

Un cititor care a văzut postarea lui Francisc Doboș l-a criticat dur pe acesta: ”Părinte, nu stiu de ce, dar parca asteptam altceva de la dumneavoastră decat aceasta constatare fata de un copil pur, absolut nevinovat.”

Dan Barna a devenit tată marți. Anunțul a fost făcut de el, printr-o postare cu o imagine cu bebelușul, pe pagina de facebook, scriind: “10 august și cea mai dorită notă de 10 pe care am primit-o vreodată. Această binecuvântare a venit astăzi în familia noastră”, este mesajul postat de Dan Barna pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu fiul său.

De mai mult timp, Dan Barna și soția lui,  Olguţa Dana Totolici, și-au dorit să aibă un copil: „Categoric, da, îmi doresc. Este un lucru care se va întâmpla. Nu-ți aduce anul, ce-ți aduce ceasul. Muncim!”, a mărturisit vicepremierul, în urmă cu câteva luni, la o emisiune TV.

Dan Barna, de acord cu căsătoriile între persoane de același sex

În anul 2019 Dan Barna și-a exprimat public acordul față de căsătoriile între persoanele de același sex. „În Europa există state care au acest lucru reglementat, nu văd o problemă din acest punct de vedere. Am spus și la dezbaterea din Parlament privind modificarea Constituției pe această temă, mi se pare că societatea românească nu este la momentul acesta acolo, nu e pregătită ca societate, dar vom ajunge cu siguranță, nu știu dacă în 10, 5 sau 2 sau 20 de ani”, a declarat Dan Barna într-un interviu.

În același interviu, liderul USR-PLUS a spus despre faptul ca aceste persoane să infieze copii: „La momentul acesta, din nou, societatea nu e acolo”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: