Redactia.ro
Home » Știri » Fratele Dianei Șoșoacă s-a căsătorit în secret! Imagini de la nunta lui Alexandru

Fratele Dianei Șoșoacă s-a căsătorit în secret! Imagini de la nunta lui Alexandru

GALERIE FOTO (5) Fratele Dianei Șoșoacă s-a căsătorit în secret! Imagini de la nunta lui Alexandru

Fratele Dianei Șoșoacă s-a căsătorit săptămâna trecută în mare secret. Fiul din cea de-a doua căsătorie a medicului Alice Florescu Bleotu s-a însurat cu iubita lui Adina. 

Fratele Dianei Șoșoacă s-a căsătorit în secret! Imagini de la nunta lui Alexandru

Familia celebrei Diana Șoșoacă a avut săptămâna trecută un eveniment special. Alexandru s-a căsătorit în secret săptămâna trecută. Acesta i-a jurat iubire veșnică iubitei sale Adina, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Otopeni.

Desigur că Diana Șoșoacă nu putea lipsi de la marele eveniment din familia ei. Mama Dianei și a lui Alexandru este reputatul medic Alice Florescu Bleotu, care a avut-o pe Diana cu primul ei soț, iar pe Alexandru cu cel de-al doilea partener de viață. În prezent, Alice este măritată cu un cetățean francez.

”Draga mea, ei nu m-au dezamăgit. Ei doar m-au „plictisit” cu reacţiile lor confuze din sfera resentimentului uman numit „gelozie”. Nici n-aş fi ales să concep două noi vieţi (cei doi copii ai noştri), cu oricine. Sunt bărbaţi frumoşi, inteligenţi, educaţi, dar… care lângă mine, şi-au pierdut „uzul raţiunii”. Nimic mai mult! Gândeşte-te că profesia mea, obstetrică- ginecologie, m-a chemat la datorie şi responsabilitate zi şi noapte”, a explicat situația Alice Florescu, scrie fanatik.ro.

Mama Dianei Șoșoacă a fost emoționantă până la lacrimi

Mama Dianei Șoșoacă și a lui Alexandru a povestit ce s-a întâmplat la ceremonia de săptămâna trecută, cununia civilă desfășurându-se pe 2 septembrie, iar cea religioasă două zile mai târziu.

”Cu mare drag am ales punerea în scenă (surpriză atât pentru copii, cât și pentru invitați) a Ritualului Nunții în tradiția românească, la proprietatea noastră din Otopeni, urmată de ceremonia religioasă la Catedrala din Otopeni (de lângă Biserica Sf. Gheorghe din Otopeni, ai căror ctitori au fost străbunicii și bunicii mei).

Am ales acest lăcaș de cult, pe de-o parte pentru aportul adus de familia noastră de-a lungul timpului la ridicarea acestui edificiu, dar mai ales la cel al Bisericii vechi, Sf. Gheorghe, de cealaltă parte, pentru harul și darul avute de Părintele nostru duhovnic, Părintele Protopop Cristian Burcea, asistat și de aceasta dată de către Părintele Adrian Cristea, vechiul nostru prieten”, a dezvăluit Alice Florescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: