Redactia.ro
Home » Știri » Fratele lui Costel Corduneanu, răpus de durere. Cum vrea să păstreze vie amintirea celui care le-a fost lider

Fratele lui Costel Corduneanu, răpus de durere. Cum vrea să păstreze vie amintirea celui care le-a fost lider

Costel și Adrian Corduneanu. Sursă foto: Facebook

Familia lui Costel Corduneanu încă se luptă să își revină după pierderea interlopului, care a fost înmormântat vineri. Rudele doresc să păstreze vie amintirea lui și afirmă că, deși nu mai este prezent fizic, în familia lor, liderul va rămâne întotdeauna Costel Corduneanu. Fratele său, Adrian „Beleaua” Corduneanu, a făcut o transmisie live pe TikTok, la câteva zile după înmormântare, aducând noi declarații. El a menționat că familia este încă șocată și doresc să îi păstreze vie amintirea celui mai important lider al clanului.

Fratele lui Costel Corduneanu, răpus de durere

De când a murit Costel Corduneanu, fratele său mai mic a postat constant imagini cu liderul clanului, exprimând suferința profundă lăsată în urmă de moartea acestuia. Cei care îl urmăresc pe TikTok pe Adrian „Beleaua” Corduneanu au remarcat că acesta a devenit mai temperat. În urmă cu o zi, el a vizitat mormântul fratelui său, alături de soția sa, Ramona, și alți membri ai familiei, inclusiv copiii lor. Înainte de a ajunge la cimitir, a făcut o transmisie live, îndemnându-i pe ceilalți să meargă mai departe, deși este greu.

„Vă mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis condoleanțe și au exprimat regretul lor. Sănătatea voastră să fie întărită. Vedeți cât de importantă este sănătatea. Putem avea multe, dar fără sănătate, sunt degeaba”, a declarat Adrian Corduneanu în timpul transmisiunii live pe TikTok.

Familia dorește să păstreze vie amintirea lui Costel Corduneanu

Adrian „Beleaua” Corduneanu a mai menționat astăzi că fratele său era cel mai mare dintre copii, de aceea a devenit liderul clanului. El a subliniat că întreaga familie își dorește să îi păstreze amintirea vie, iar în memoria celor dragi, Costel Corduneanu va avea întotdeauna un loc special.

„Te iubim, tatăl nostru, Costel. Regele nostru, legenda, campionul, puterea și inima noastră. Jur pe copiii mei că inimile noastre plâng pentru tine”, a mai adăugat fratele lui Costel Corduneanu, pe TikTok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: