Redactia.ro
Home » Monden » Fratele lui Ion Dolănescu a ajuns după gratii noaptea trecută. Ce acuzații i se aduc artistului

Fratele lui Ion Dolănescu a ajuns după gratii noaptea trecută. Ce acuzații i se aduc artistului

Fratele lui Ion Dolănescu a fost reținut și a ajuns după gratii noaptea trecută, fiind cercetat pentru înșelăciune, fals, uz de fals și fals în declarații.

Constantin Dolănescu a fost reținut împreună cu mai mulți lăutari din județul Dâmbovița. Acuzațiile care li se aduc celor reținuți sunt că au înșelat și prejudiciat statul, încasând pe nedrept sume de bani de la stat. Se presupune că aceștia au adus dovezi false potrivit cărora, activitatea lor a fost afectată de pandemia de COVID-19.

Se pare că în urma unor anchete amânunțile ale poliției mai mulți artiști din județul Dâmbovița printre care se numără si Constantin Dolănescu, fratele regretatului artist Ion Dolănescu s-a aflat că inclupații încasau sume de la stat și în același timp cântau și la evenimente private, care nu ar fi trebuit să aibă loc.

Poliția a stabilit în baza cerectărilor efectuate că în perioada de timp octombrie 2020 – aprilie 2021, prin prisma administratorilor a două societăți comerciale, ar fi fost întocmite în fals contracte de prestări servicii din care să rezulte că activitatea artistică a celor aacuzați ar fi fost afectată de pandemia de COVID – 19.

Se pare că în baza declarațiilor întocmite în fals, artiștii ar fi obținut indemnizații din partea Agenției de Plăti și Inspecție Socială.Din informațiile furnizate de organele de poliție prejudiciul adus statului este de 1.550.000 de lei.

Cei mai mulți dintre cei reținuți și-au recunoscut vina. Cei 23 de ariști anchetați vor fi astăzi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Targovșite pentru dispunerea unor măsuri preventive.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: