Redactia.ro
Home » Monden » Fratele lui Ștefan Bănică jr. a murit la doar 25 de ani. Ce s-a întâmplat cu fiul lui Ștefan Bănică Senior

Fratele lui Ștefan Bănică jr. a murit la doar 25 de ani. Ce s-a întâmplat cu fiul lui Ștefan Bănică Senior

Fratele lui Ștefan Bănică jr. a murit la doar 25 de ani. Ce s-a întâmplat cu fiul lui Ștefan Bănică Senior
Ștefan Bănică Senior a avut doi copii. Toată lumea îl știe pe Ștefan Bănică jr., dar nu și pe fiul mai mic al lui Ștefan Bănică Senior. Este vorba despre fratele vitreg al celebrului Ștefan Bănică jr.

Fratele lui Ștefan Bănică jr. a murit la doar 25 de ani

Fratele vitreg al lui Ştefan Bănică Jr. a murit într-un cumplit accident de maşină, pe când avea doar 25 de ani. Familia lui Bănică a refuzat mereu să-și amintească public de accidentul teribil.

Fratele lui Ștefan Bănică jr. s-a stins din viață într-un accident de mașină extrem de grav

După ce Ștefan Bănică Senior s-a stins în anul 1995, fratele artistului Ștefan Bănică jr. a murit în urma unui accident rutier violent, în 2001. Numele fratelui al cântărețului era Alexandru Silviu Banică. Era cu 8 ani mai mic decât Ștefan Bănică jr. Alexandru Silviu Banică s-a născut în 1975 și s-a stins din viață pe 13 ianuarie 2001.

Ștefan Bănică jr. și-a numit fiul cel mic în memoria fratelui său

Artistul a făcut un gest remarcabil în memoria fratelui său vitreg. Fiul său cel mic se numește Alexandru. Mezinul familiei a împlinit 3 ani în luna mai.
„Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă, pentrul faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru mesajele frumoase”, a scris Ştefan Bănică pe rețelele sociale la nașterea celui de-al treilea copil.

Cum a murit fratele vitreg al lui Ștefan Bănică jr.

În 2001, accidentul grav i-a luat viața lui Alexandru. Șoferul a pierdut controlul volanului. Fratele vitreg al lui Ștefan Bănică jr. a murit atunci, dar prietenul său cel mai bun a scăpat cu viață.
Ștefan Bănică Jr și Alexandru Silviu Bănică erau frați doar de tată. Ștefan este fiul lui Bănică Senior și al ziaristei Sanda Lișeanu, iar Alex este băiatul din relația lui Ștefan Bănică Senior cu femeia alături de care artistul și-a refăcut viața. Fratele lui Ștean Bănică jr. este înmormântat alături de familie la cimitirul Reînvierea, loc în care se odihnesc și alți membrii din familia de artiști.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: