Redactia.ro
Home » Monden » Fratele Mădălinei Manole, distrus de durere. Apropiații lui Marian sunt îngrijorați pentru acesta

Fratele Mădălinei Manole, distrus de durere. Apropiații lui Marian sunt îngrijorați pentru acesta

Fratele Mădălinei Manole, distrus de durere

Fratele Mădălinei Manole este îndurerat după ce în urmă cu 10 ani și-a pierdut unica soră, după care și-a pierdut și ambii părinți. Durerea nemărginită cazută de dispariția celor trei, i-a provocat lui Marian depresie. Acesta încearcă din răsputeri să facă față durerii, dar apropiații acestuia sunt îngrijorați pentru sănătatea sa. Recent, acesta a postat un mesaj pe rețelele de socializare care i-a șocat pe urmăritorii săi.

Fratele Mădălinei Manole, distrus de durere. Apropiații lui Marian sunt îngrijorați pentru acesta

Pierderea Mădălinei Manole i-a cauzat lui Marian, fratele acesteia, să se lupte cu depresia. De 10 ani, acesta se luptă cu această boală, care este greu de tratat. Cum nu era de ajuns, Marian și-a pierdut și ambii părinții, iar depresia a devenit tot mai agresivă. În urmă cu ceva timp, acesta declara că suferă de depresie și că încearcă să o depășească, dar o postare recentă pe rețelele de socializare i-a șocat pe apropiații acestuia.

Nu le doresc dușmanilor mei să treacă prin așa ceva, dar mai există oameni care trec prin așa ceva, de aia nu dramatizez. Depresia este o boală parșivă. Apare, dispare. Apare, o ducem pe picioare. Nu mă doboară pe mine. Sper. Și dacă apare, se tratează. Cădem, ne ridicăm. Nu mai e cale de întoarcere. M-am confruntat cu depresie de foarte multe ori în 10 ani”, a declarat el.

Marian Manole suferă de depresie

După ce și-a pierdut sora și ambii părinți, Marian se consolează cu amintirile pe care le are împreună cu familia sa. De multe ori, Marian postează fotografii cu Mădălina, mama și tatăl lui, dar și melodii de-ale artistei. Se poate observa că bărbatul încearcă din răsputeri să facă față depresiei, iar internauții îl susțin, pentru a-i ridica moralul. ”Fii tare, Marian!/ Marian, stiu ca este greu! Nu zilnic iti pierzi parintii si sora, dar tu poti!/ Esti mai puternic decat crezi! Fa o mandra de Madalina si pe ai tai”, sunt doar câteva dintre mesajele de susținere din mediul online.

Reamintim că Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, aceasta fiind găsită fără suflare în casa sa, într-o baltă de sânge, după ce a înghițit furadan, o substanță chimică. Ani la rând,familia Mădălinei s-au luptat pentru a-i face dreptate artistei. Din nefericire, părintii artistei nu au reușit să își mai vadă nepotul, care avea doar un an în momentul în care Mădălina a murit. Acum, Marian e luptă pentru a afla adevărul despre moartea surorii sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: