Redactia.ro
Home » Știri » Fratele Mădălinei Manole, acuzații grave la adresa lui Petru Mircea: „Nici un indiciu nu duce la sinucidere”

Fratele Mădălinei Manole, acuzații grave la adresa lui Petru Mircea: „Nici un indiciu nu duce la sinucidere”

Fratele Mădălinei Manole, acuzații grave

Ion Manole, tatăl refretatei Mădălina Manole s-a stins din viață în urmă cu două săptămâni după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Plin de durere, fiul acestuia face declarații șocante după moartea bărbatului și îi aduce acuzații grave fostului cumnat.

Fratele Mădălinei Manole, acuzații grave la adresa lui Petru Mircea: „Nici un indiciu nu duce la sinucidere”

În urma morții lui Ion Manole a rămas Marian Manole, care trece printr-o adevărată dramă. Acesta și-a pierdut sora în urmă cu 10 ani, în 2017 a rămas fără mamă, iar în urmă cu două săptămâni și-a pierdut și tatăl.

În acest moment, Marian trăiește doar cu amintirea frumoasei sale familii. Potrivit Click.ro recent acesta a făcut mărturisiri emoționante despre sora sa, Mădălina Manole care s-a stins în 2010.

‘Relaţia cu sora mea era cea mai frumoasă. Eram împreună în turnee. Pot confirma Bebe Mihu, Maria Dragomiroiu, Romică Ţociu, Aurelian Temişan. Am trăit nişte clipe minunate, alături de ea şi de ei. Noi am avut o copilărie normală. Am fost crescuţi de părinţii noştri cu sacrificii. Am fost o familie unită! Fericită! Cine nu se mândrea cu asemenea fată?’, a spus fratele regretatei soliste.

Marian Manole susține că Mădălina nu s-a sinucis

Deși au trecut 10 de la moartea artistei, Marian susține că misterul morții nu a fost deslușit. Totodată, războiul dintre el și soțul Mădălinei, Petru Mircea nu s-a sfârșit.

Marian Manole este sigur că sora sa nu s-a sinucis. Potrivit acestuia, cumnatul său ar fi vinovat pentru toate nenorocirile care s-au abătut asupra familiei sale.

Nici un indiciu nu duce la sinucidere. Criminaliştii de peste Ocean sunt nişte neaveniţi? Ai noştri au făcut cazul praf! Dacă ar fi băut atâta insecticid avea totul ars pe interior. Avea sânge mult. Nu se putea face din cădere. O să iasă totul la lumină! Eram o familie normală şi fericită până a apărut el dacă stătea acolo, lângă ai lui, la Botoşani, Mădălina era azi în viaţă!’, a mai spus acesta.

Mai mult, fratele artistei susține că o măicuță i-a spus că au fost făcute vrăji asupra familiei Mnaole.

Reaminti că Mădălina Manole a fost găsită fără suflare pe 14 iulie, chiar în ziua în care a împlinit 40 de ani. Aceasta a fost găsită de către soțul ei într-o baltă de sânge cu capul spart, în interiorul locuinței sale. Potrivit medicilor legiști, artista ar fi băut pesticid, acesta fiind cel care i-a adus sfârșitul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: