Redactia.ro
Home » Monden » A murit tatăl Mădălinei Manole. Bărbatul era infectat cu noul coronavirus

A murit tatăl Mădălinei Manole. Bărbatul era infectat cu noul coronavirus

tatal madalinei manole a murit

Coronavirusul a făcut o nouă victimă în rândul românilor. Tatăl Mădălinei Manole a murit la 77 de ani, după ce a fost infectat cu nemilosul virus. Cumplitul anunț al trecerii în neființă a fost făcut chiar de către fiul său, Marian Manole.

Tatăl Mădălinei Manole a murit de coronavirus

Veste tragică în showbizul românesc! Tatăl Mădălinei Manole, a cărei ultimă dorință arzătoare era să afle de ce s-a stins fiica sa, a murit. Acesta era internat de mai multe zile în spital, ca urmare a infectării cu noul coronavirus. Potrivit primelor informații, organismul slăbit și măcinat și de alte boli, a cedat în fața bolii.

Anunțul trist l-a făcut fratele Mădălinei Manole, printr-o postare în social media. „DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata si soția ta!”, a fost anunțul făcut de Marian Manole pe contul său de Facebook.

Ion Manole era internat de mai multe zile în spital

Ion Manole, tatăl lui Mădălinei Manole, era internat în spital de mai multe zile, fiind depistat cu noul coronavirus. Starea bărbatului s-a degradat pe zi ce trece, iar medicii nu l-au mai putut salva. Fiul său, singurul moștenitor, declarase, în urmă cu câteva zile, că și-a pierdut speranța ca tatăl său să se recupereze: „Cand am iesit, nu l-am gasit bine pe tata deloc. Cu glicemie foarte mare, nu mai avea medicatie. Eu cat am stat in spital, familia nu a avut dreptul sa vina sa il vada. Nu avea niciun simptom de COVID, nu a facut febra, nu tusea, nu respira greu. El nu a luat contact cu nimeni, nici cu mine dinainte sa fie depistat pozitiv.”.

Ultima dorință a lui Ion Manole era să-și revadă nepotul

Dorința arzătoare a bărbatului era să-și revadă nepotul, care se află în grija tatălui său de când a murit Mădălina Manole. Ion Manole a precizat, în nenumărate rânduri, că și-ar dori ca Petru Mircea să-l lase pe Petru Jr. Din păcate, nici pe patul de moarte, dorința lui nu a fost îndeplinită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini