Redactia.ro
Home » Monden » Fratele Mădălinei Manole s-a întâlnit cu Petru Mircea la mormântul regretatei artiste. Ce au avut să-și spună

Fratele Mădălinei Manole s-a întâlnit cu Petru Mircea la mormântul regretatei artiste. Ce au avut să-și spună

GALERIE FOTO (2)

Marian Manole s-a întâlnit la mormântul regretatei lui surori, Mădălina Manole, cu Petru Mircea. Bărbatul a explicat cum a decurs întâlnire cu cel pe care-l considera cumnat. Se pare că Marian s-a abținut cu greu să nu izbucnească violent la adresa lui Petru Mircea.

Fratele Mădălinei Manole s-a întâlnit cu Petru Mircea

S-au împlinit 12 ani de când Mădălina Manole s-a stins din viață. Fratele regretatei artiste este în continuare în doliu și suferă enorm după pierderea surorii lui. Marian Manole merge cât de des poate la mormântul Mădălinei Manole. Bărbatul a povestit cum, anul trecut, atunci când a mers la mormântul cântăreței, pe 14 iulie, s-a întâlnit cu Petru Mircea și cu greu s-ar fi abținut să nu aibă o reacție violentă.

M am așezat pe o canapea la umbra, lângă mormântul Mădălinei, să beau apa și să fumez o țigară! N-au trecut 10 minute și au apărut la mormânt soțul Mădălinei și aghiotantul lui! Credeți-mă, 10 ani i-am așteptat ca să-i bag cu capul în mormânt pe amândoi!”, spunea fratele regretatei artiste, pe contul său de Facebook. Chiar dacă fratele Mădălinei este foarte supărat pe Petru Mircea, acesta s-a abținut.

Cum a decurs discuția dintre ei doi

Nu la fel de liniștiți ar fi fost și Petru Mircea și amicul cu care a venit la cimitir. Marian Manole a povestit cum în momentul în care l-au observat, aceștia s-au luat de el. În discuția pe care au avut-o ar fi venit vorba și despre băiatul lui Petru Mircea și al Mădălinei Manole, pe care Marian nu ar avea voie să-l vadă.

Am în telefon o filmare scurtă de câteva minute făcută pe ascuns! Apare și el puțin, aranja florile aduse, apare și aghiotantul lui care mătura! Există și un dialog! „Dispari de aici” e prima frază scoasă pe gură de Puiuc! Îl deranja prezenta mea acolo!Din nebun și bolnav mintal nu mă scotea! „Mai ai și pretenția să-ți vezi nepotul, după câte jigniri îmi aduci, acolo, pe mizeria aia de Facebook, mă faci criminal și în toate felurile, etc etc etc”!!?

„E copilul meu, măi băiatule, de dragul lui Magda și a lui Mihăiță îți suport toate mizeriile, altfel te târam prin tribunale”, etc etc! Plus că a avut grijă să mi reamintească câte a făcut sora mea pentru mine, pentru familia mea! Nu pot să postez filmarea, nu de frică că mă dă în judecată, dar voi da cu subsemnatul la secție, am mai fost acum un an și jumătate când aghiotantul lui, Iuda, mi-a făcut plângere! Ca să mi văd nepotul, ar trebui să-mi cer scuze public, să-i cad în genunchi public, să-l transform pe el într-un martir și să spun că, de fapt, noi, familia Manole, suntem vinovați de moartea Mădălinei! Puiucule, Ciprilică, ați avut mare noroc anul trecut!”, a mai scris Marian Manole pe pagina sa de Facebook.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: