Redactia.ro
Home » Monden » Fratele pe care Gina Pistol l-a ținut secret. Cât de mult seamănă tânărul cu vedeta TV și în ce relații au rămas

Fratele pe care Gina Pistol l-a ținut secret. Cât de mult seamănă tânărul cu vedeta TV și în ce relații au rămas

GALERIE FOTO (5)

Unul celebru, altul necunoscut, dar din același “aluat”. Este vorba de fratele pe care Gina Pistol l-a ținut secret. Și chiar dacă zicala „seamănă ca două picături de apă” nu se aplică per total, o să vedeți că există cel puțin o asemănare izbitoare.

Gina Pistol și Smiley sunt părinți de câteva zile, cei doi fiind în culmea fericirii după ce prezentatoarea a adus pe lume fetița lor. Și chiar dacă acum cuplul este cât se poate de oficial, relația lor a avut o lungă perioadă de timp care s-a consumat departe de lumina reflectoarelor.

Fratele pe care Gina Pistol l-a ținut secret

Așa se poate înțelege cum și alte aspecte mai personale despre viața prezentatoarei de la Chefi la Cuțite și Asia Express au fost păstrate departe de nebunia showbizului. Este vorba despre fratele pe care Gina Pistol l-a ținut secret!

Cei doi frați nu sunt chiar ca “două picături de apă”, însă există cel puțin o asemănare izbitoare între Gina Pistol și Paul, fratele mai mic cu 5 ani decât vedeta TV.

Chiar dacă în momentul de față, din cauza lipsei podoabei capilare nu ne dăm seama dacă și fratele Ginei Pistol a fost blond, cu siguranță putem spune că cei doi frați au aceeași ochi.

 

Când vine vorba de subiectul familie, Gina Pistol nu poate să-și ascundă emoțiile. Această sensibilitate poate avea legătură cu perioada copilăriei trăite de vedeta TV, care n-a fost chiar una lipsită de griji.

În ce relații au rămas frații Pistol

Gina Pistol s-a născut într-o familie modestă din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, însă lucrurile s-au complicat când părinții iubitei lui Smiley s-au despărțit când Gina avea doar 6 ani, iar despărțirea a afectat-o profund.

Așa se face că vedeta a ținut departe de lumina reflectoarelor detaliile dureroase despre familia ei și, poate, chiar pe fratele său, pe care l-a ținut secret ani buni de zile.

Cu toate acestea, relația dintre Gina Pistol și fratele ei nu a suferit deloc din această pricină. Mai mult, vedeta TV a mărturisit la un moment dat că are o relație frumoasă cu fratele mai mare.

Avem o relaţie foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi. Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta. Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie. Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare, spunea vedeta în urmă cu ceva vreme, a declarat Gina Pistol, cu ceva timp în urmă, potrivit unui interviu acordat celor de la Libertatea pentru femei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: