Redactia.ro
Home » Știri » Frații Dedeman construiesc un centru comercial gigantic. Unde va fi amplasat

Frații Dedeman construiesc un centru comercial gigantic. Unde va fi amplasat

fratii dedeman

Frații Dedeman continuă să-și dezvolte afacerile. Ei au de gând să deschidă un centru comercial impresionant și se pare că negocierile sunt cât se poate de avansate. Iată unde va fi construit mall-ul, dar și detalii suplimentare despre cei doi frați afaceriști care se află pe culmile succesului.

Frații Dedeman plănuiesc să construiască un centru comercial

Primăria din Bacău a inițiat procesul de vânzare a terenului din comuna Șerbănești, care găzduiește la ora actuală un târg de mașini. În acest sens, primarul USR Lucian Viziteu intenționează să propună Consiliului Local trecerea terenului din domeniul public în cel privat al municipiului, astfel încât acesta să poată fi vândut prin licitație.

Potrivit presei locale, Adrian și Dragoș Pavăl intenționează să construiască un complex rezidențial, un hotel și un centru comercial, în spațiul actual al târgului de mașini, având ca model mall-ul Palas din Iași. Compania băcăuană interesată de proiect și-a exprimat dorința de a participa la o procedură transparentă de tranzacționare a terenului. Argumentând problemele de infrastructură ale târgului de mașini din Șerbănești, primarul necesitatea relocării acestuia într-un alt spațiu mai adecvat, având în vedere aspectele legale.

„Dacã problema spatiilor destinate expunerii spre vânzare a autovehiculelor rămase la stadiu de balastare se poate rezolva prin astfaltarea acestora, realizarea unui racord la reteaua de canalizare presupune parcurgerea unor etape bine stabilite, procedura de avizare find una anevoioasã dar si costisitoare.

Calea de acces existentã, find îngustã, duce in permanenta la blocarea traficului si accesului autovehiculelor in incinta târgului, multe masini find parcate pe strazile sau terenurile adiacente.

Pornind de la aceste constatàri, s-a concluzionat cã este imperios necesarã realizarea unui nou târg auto, pentru comercializare masini noi si second hand, dar si piese auto sau unitâti de alimentatie publicà tip fast food sau grătar”, se arată în referatul Primăriei.

Frații Dedeman sunt în plină ascensiune

Primarul USR intenționează să mute târgul auto pe un teren situat în afara zonei urbane a Municipiului Bacău, pe DN 11 Bacău – Onești, care se întinde pe o suprafață de aproximativ 67.000 de metri pătrați. Pe acest teren ar urma să fie construite copertine pentru vehicule, spații pentru birouri, precum și restaurante.

Frații Dedeman, Adrian și Dragoș Pavăl, cunoscuții patroni ai lanțului de bricolaj Dedeman, sunt în plină ascensiune și pe piața imobiliară. Cei doi se află pe primul loc în topul celor mai bogați români din 2022, conform topului realizat de către revista Forbes, cu o avere de 13 miliarde de lei!

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: