Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy a avut o reacție nervoasă, în direct. Pe cine este supărat fiul Clejanilor: „Am lacrimi în ochi”

Fulgy a avut o reacție nervoasă, în direct. Pe cine este supărat fiul Clejanilor: „Am lacrimi în ochi”

Fulgy a avut o reacție nervoasă, în direct

Fulgy a avut o reacție nervoasă, în direct. După ce a fost externat în urmă cu câteva zile, fiul Clejanilor a avut, din nou, o cădere nervoasă. De această dată s-a întâmplat, în direct, într-o intervenție telefonică. Fulgy s-a supărat pentru că sora sa vitregă, Ramona de la Clejani, a ieșit în public și a vorbit despre el. Ce spune tânărul despre fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani?

Fulgy a avut o reacție nervoasă, în direct. Pe cine este supărat fiul Clejanilor: „Am lacrimi în ochi”

Fulgy a avut o reacție nervoasă, în direct. Fiul Clejanilor a fost externat în urmă cu câteva zile, iar acum se află din nou în centrul atenției. Fulgy a intrat, în direct, într-o intervenție telefonică, într-o emisiune tv pentru a vorbi despre sora sa vitregă, Ramona de la Clejani. În perioada în care Fulgy a fost internat la Spitalul Clinic Obregia pentru a se reabilita, Ramona de la Clejani a ieșit public și a declarat că tânărul a amenințat-o pe ea și pe copiii săi.

După ce a văzut declarațiile făcute de sora sa vitregă, Fulgy a răbufnit. Astfel, tânărul în vârstă de 23 de ani i-a transmis un mesaj acesteia, menționând că este extrem de nervos pe această situație. De asemenea, Fulgy a declarat că se confruntă cu unele problemele în momentul de față. ”Să mă asculte și Ramona individa asta, vreau să fie foarte atentă la ce spun în următoare secunde. Sunt pe stradă și deja tremur de nervi pentru că îmi afectați imaginea, în al doilea rând dacă cineva în România mai îndrăznește să se lege de familia mea, jur că ameninț cum am amenințat-o pe ea de la criminal, șmecher… Situația stă în felul următor, eu am niște probleme în momentul de față, nu am nevoie să tremur în loc să fiu fericit. Ascultați-mă ce vă spun, toată România, am lacrimi în ochi, vă rog să mă ascultați”, a spus Fulgy.

Totodată, Fulgy a precizat că nu mai dorește să izbucnească în public, pentru că toate aceste lucruri îi afectează pe părinții săi, Ioniță și Viorica de la Clejani. ”Eu promit să nu se mai repete să mai intre cineva peste dvs. în tablou, această individă dacă recunoasște că s-a folosit de imaginea tatălui meu, să recunoască și îi cumpăr eu casă la copiii ei, mă jur că mă țin de cuvânt, vă rog frumos nu-mi mai afectați situația părinților mei, le-am distrus ani din viață, nu vreau să mai fie nefericiți”, a mai spus el în direct.

Ramona de la Clejani, amenințată de Fulgy

Ramona Manole este fiica lui Ioniță de la Clejani din prima căsătorie. Acesta nu a fost recunoscută de celebrul artist, motiv pentru care Ramona a trebuit să îndure multe greutăți pentru a răzbi în viață. Recent, bruneta a declarat că fratele ei vitreg a început să o amenințe din nou pe ea și pe cele două fiice ale ei. „Eu niciodată nu am vrut sa ma implic si am stat departe de această problemă a lor. Tocmai recent am fost contactată. Și chiar vreau sa zic aici sa nu ma mai contacteze. Chiar băiatul tatălui meu m-a contactat. Nu vreau să le pronunț nici numele. Eu am evoluat datorită talentului meu.

L-a deranjat probabil că eu îi stric imaginea. Dar nu sunt eu de vină. Nici eu nu vreau să apărem unul lângă celălalt. Eu aș vrea ca familia lui să ia măsuri de precauție. Am fost contactată de el: „sună-mă”. Vine și-mi spune că-mi violează copiii. Mi-e teamă.”, a povestit Ramona într-o emisiune Tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: