Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy l-a amenințat pe agresorul Margheritei: „Roagă-te să ajungi la pușcărie, să fii închis”

Fulgy l-a amenințat pe agresorul Margheritei: „Roagă-te să ajungi la pușcărie, să fii închis”

GALERIE FOTO (2)

Margherita de la Clejani a fost agresată de un bărbat în plină stradă. Familia acesteia a rămas șocată și au afirmat că vor avea grijă ca agresorul să nu scape nepedepsit. Iată ce a declarat, acum și fratele artistei, Fulgy!

Margherita de la Clejani, victima unui bărbat care înjunghie femei pe stradă

În seara de 17 august 2022, Margherita de la Clejani, pe numele ei adevărat Manole Miryam Margareta, a fost una dintre victimele unui bărbat care a înjunghiat 2 tinere pe stradă, potrivit Fanatik, Margherita a fost înjunghiată în piept cu un cuțit.  Din fericire, Margherita de la Clejani a fost transportată de urgență spital. Aceasta a răsuflat liniștită când medicii au asigurat-o că rănile nu sunt grave, motiv pentru care nu s-a internat peste noapte.

Totuși, lama care a fost scoasă din interiorul pieptului demonstrează că Margherita de la Clejani a fost agresată de bărbat, extrem de grav punându-i chiar viața în pericol!

Sursa foto: Instagram Viorica de la Clejani

„Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi…Cum să vă bucurați și să-și înjurați copiii pe tema acestui subiect?! Dacă erau copiii voștri în locul Margăi? Cum puteți să vorbiți în halul ăsta? Eu acum ce să fac? Să-l las liber să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă? Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă dumnezeu. În loc să comentați (gratis, că dacă se plătea nu mai scriați nimic), rugați-vă la Dumnezeu să vă aibă copiii în pază. Mulțumesc bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață’, a scris Viorica de la Clejani pe rețelele de socializare.

Viorica din Clejani a declarat că Justiția nu își ia treaba în serios, criminalii plimbându-se liberi pe stradă.

„Au ajuns copiii să fie omorâți pe stradă. Justiția lasă criminalii în libertate și s-au pus pe capul copiilor mei”, a declarat Viorica de la Clejani,pentru Spectacola.

Fulgy, prima reacție după ce Margherita a fost înjunghiată în plină stradă

Fulgy i-a transmis agresorului că ar trebui să se roage să ajungă în spatele gratiilor:

„Nenorociții nu rămân nepedepsiți, promit. Dumnezeu este mare și este peste tot, la fiecare colț din Bucureștiul ăsta și nu doar atât… Crede-mă că Dumnezeu e prezent în toate sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6. Mesajul ăsta este pentru nenorocitul cu fapta asta. Roagă-te să ajungi la pușcărie, să fii închis, că din moment ce ai făcut așa ceva, te anunț că nu mai ai loc pe acest pământ”, a scris Fulgy pe rețelele de socializare.

Margherita, prima reacție după ce a fost înjunghiată în plină stradă

Margherita își dorește o pedeapsă pe măsura faptei pentru agresor:

”(…) Nu am fost înţepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, fraţilor! În zona inimii! De un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie, pentru că nu sunt singura atacată şi care este încă în libertate.

(…) Deci, să revenim la inimă, pentru că am fost înjunghiată în inimă. Şi la minte. Este omenesc să greşim, dar este diabolic să insistăm în greşeală.

De aceea, lecţiile importante ale lumii m-au făcut să înţeleg chestiunile raţiuniiBineînţeles, am fost consiliată de psihologi, psihiatri, doctori, specialişti extraordinari cărora le mulţumesc din toată inima mea, care este acum uşor afectată”, a spus Margherita în fața camerelor de luat vederi.

Agresorul a fost prins

Oamenii legii au reușit să îl identifice pe agresor și l-au arestat, joi seara, în comuna Vidra, din județul Ilfov. Bărbatul locuiește în București și are 38 de ani. În prezent este acuzat de vătămare corporală și alte violențe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: