Redactia.ro
Home » Știri » Furtună în Capitală – Zeci de mașini avariate

Furtună în Capitală – Zeci de mașini avariate

GALERIE FOTO (2) Furtună în capitală. Furtunile provoacă pagube: Maşini avariate, în Capitală

Furtună în capitală. Reprezentanţii ISU Olt au avut, până joi dimineaţă, mai multe intervenţii în Corabia după ce, din cauza vântului puternic, 22 de copaci, 3 stâlpi un panou publicitar au căzut. Tabla a fost desprinsă de pe un acoperiş, iar 3 autoturisme au fost avariate.

Peste 17 pompieri, cu autospeciale pentru primă intervenţie şi accesorii specifice, au acţionat pe parcursul nopţii pentru îndepărtarea efectelor produse de vântul puternic, în oraşul Corabia.

Pompierii au acţionat pentru îndepărtarea a 22 de copaci, trei stâlpi de curent electric, un panou publicitar şi un acoperiş. Nu au fost înregistrate victime.

Citește și: Prietenii Prințului Harry NU O SUPORTĂ pe Meghan Markle. Iată motivul

Furtună în capitală. Trei autoturisme parcate au fost avariate uşor.

„Concomitent cu misiunile militarilor, echipaje din cadrul Serviciului. Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Corabia şi societăţii de distribuţie a energiei electrice, cu sprijinul structurilor MAI ( poliţie, jandarmerie, poliţie de frontieră ), au acţionat pentru îndepărtarea efectelor negative. Din datele transmise de operatorul de energie electrică, şase puncte de transformare au fost afectate, iar aproximativ 25 la sută din consumatorii casnici din oraşul. Corabia nu sunt alimentaţi cu energie electrică. Echipele se află în teren pentru remedierea situaţiei”, informează ISU Olt.

Citește și: Care au fost cele mai spectaculoase apariții de la Cannes 2019

EFECTELE FURTUNII DIN CAPITALĂ: UN COPAC CĂZUT PESTE DOUĂ MAŞINI, O CASĂ ŞI UN DEMISOL INUNDATE

Două maşini au fost avariate după ce un copac a căzut peste ele pe strada. Polonă din Capitală, o casă şi un demisol au fost inundate, iar banda a doua a DN1, în zona Otopeni, a fost inundată în urma furtunii de joi diminaţă din Capitală, anunţă reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au transmis, pentru MEDIAFAX, că în urma furtunii înregistrate joi dimineaţă în Capitală, au fost solicitaţi să intervină în mai multe zone.

Astfel, un copac a căzut peste două maşini pe strada Polonă, o casă a fost inundată pe strada Ion Teche, în zona Otopeni, pe Calea. Bucuresti, s-au înregistrat inundaţii pe banda a doua pe DN1, iar pe. Strada Amurgului, din zona Popeşti-Leordeni, un demisol a fost inundat.

Capitala s-a aflat joi dimineaţă, între orele 02.00 şi 04.00, sub avertizare nowcasting cod galben de furtună.

Citește și: Atacul din Kawasaki – bilanțul victimelor a crescut

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: