Redactia.ro
Home » Monden » Gabi Bădălău a vrut să-și scoată copiii din țară. Reacția Claudiei Pătrășcanu

Gabi Bădălău a vrut să-și scoată copiii din țară. Reacția Claudiei Pătrășcanu

GALERIE FOTO (4) Gabi Bădălău a vrut să-și scoată copiii din țară

Gabi Bădălău a vrut să-și scoată copiii din țară. Scandal mare între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu! Artista a descoperit de curând că fostul soț a încercat să îi scoată copiii afară din țară, fără aprobarea ei. Conform acesteia, fiul de milionar a vrut să meargă în vacanță cu băieții ei. Cert e că Gabi Bădălău nu poate face acest lucru dacă artista nu este de acord.

Gabi Bădălău a vrut să-și scoată copiii din țară. Reacția Claudiei Pătrășcanu

Gabi Bădălău a vrut să-și scoată copiii din țară. Un nou scandal a izbucnit între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau. Se pare că afaceristul a încercat să-și scoată copiii din țară, pentru a-i duce în vacanță, dar fără acordul mamei lor. Claudia Pătrășcanu a făcut declarații șocante despre fostul soț.

Conform acesteia, după ce fiul de milionar ar fi invitat-o pe Claudia și copiii lor în vacanță, în străinătate, aceasta a aflat că milionarul ar fi vrut să îi ia pe băieți fără ca ea să știe. Cântăreața a declarat că unul dintre copiii săi i-a spus acest lucru, menționând că nu își dorește să plece cu tatăl său în vacanță. „Când eram amândoi în intimitate i-am zis că nu o să accept asta până când copiii nu cresc și pentru că nu îsi doresc. Eu am aflat de la copii că Gabi vrea să îi scoată afară în străinătate. Fiul cel mare mi-a spus că nu vrea să mearga în vacanța pe care o plănuiește familia. În urma cu două săptămâni m-a întrebat dacă vrem să mergem în vacanță cu ei. M-am săturat de strategiile astea. Ba mă faci nebună, ba așa. Nu știe ce vrea”, a declarat, Claudia Pătrășcanu, pentru Antena Stars.

Pentru această faptă, Claudia Pătrășcanu este dispusă să-și dea fostul soț în judecată, iar procesul va fi unul mult mai greu, pentru că Gabi Bădălău este acuzat de mai multe infracțiuni. „Am făcut o ordonanță președențială pentru a-i scoate din țară pentru vacanță. Vrea să îi scoată din țară. Nu am dat acceptul și i-am motivat lui Gabi. Am fost sunată de avocate că ne-am mai lipit de un proces”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre fostul soț

Artista continuă atacul împotriva lui Gabi Bădălău după ce acesta a postat mai multe imagini în mediul online în care se afla la petreceri sau în bolizi de lux. Claudia Pătrășcanu este sătulă să mai vadă asemenea imagini cu fostul soț. Cântăreața l-a criticat pe Gabi Bădălău, spunând că aroganțele sale nu îi vor aduce nimic bun. „El face toate nebuniile astea și aroganțele astea. Și atunci când le faci tu arăți ceea ce ești și cât poți. Și dacă vii cu strategiile astea în instanță…sunt atât de bine, încât nu mă interesează nici de pensie. Ce consideră instanța, dar doar să considere mai repede să terminăm”, a declarat artista.

Claudia Pătrășcanu își dorește să divorțeze cât mai repede de Gabi Bădălău, mai ales că procesul durează deja de mult timp. Artista nu vrea să îi mai dea socoteală soțului ei în legătură cu cei doi copii pe care îi iau împreună. „Chiar nu vreau ca nimeni să îmi terfelească imaginea, pentru că eu muncesc cinstit pentru copii. Pe acești doi copii eu îi cresc. Eu nu stau prin cluburi, nu merg să pierd vremea prin toate cafenelele. Mai ies la un film dar când copii sunt în vacanță sau plecați. Nu ies eu prin cluburi și mă dau în stambă cu mașini și ceasuri”, a mai adăugat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: