Redactia.ro
Home » Monden » Gabi Bădălău, declarații despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. „Îmi doresc să scap”

Gabi Bădălău, declarații despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. „Îmi doresc să scap”

Gabi Bădălău a stat ce a stat și acum a răbufnit. Afaceristul a făcut primele declarații despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Gabi Bădălău și-a ieșit din minți la vederea ultimelor declarații ale viitoarei foste soții.

Gabi Bădălău și-a ieșit din minți

Gabi Bădălău nu a putut sta indiferent când a văzut că atât Claudia Pătrășcanu, cât și mama ei sar la gâtul actualei sale iubite Bianca Drăgușanu. Acesta a făcut primele declarații despre scandalul cu scântei dintre cele două iscat în ultimele zile.

Gabi Bădălău a declarat că îi este greu să se coboare la nivelul Claudiei și că așteaptă cu nerăbdare ca totul să ia sfârșit și într-un final să divorțeze de femeia care nu îi dă pace de aprope un an. El susține că nu a stat în spatele declarațiilor făcute de Bianca Drăgușanu. Fiul de milionar a afirmat că abia așteaptă să scape din această situație neplăcută în care se află din cauza divorțului care este în desfășurare.

Îmi e așa greu să mă cobor la acest nivel. Este mult prea jos pentru mine. Aștept cu nerăbdare să se termine totul. În primul rând, nu eu am pus-o pe Bianca Drăgușanu să dea acele declarații. Bianca este o femeie căreia să îi spui ce să facă? Nici nu știam de acele declarații, am aflat ulterior. Mi se pare absurd ca ele să se apuce să se jignească și să nu se aștepte la reacții ulterioare. Ce dai în viață, aia primești. Plus de asta, și Bianca este mamă și are ea mamă la rândul ei. Se tot spune că nu vreau divorțul. Și eu îmi doresc divorțul, îmi doresc să scap, doar că divorțul nu este ca o sticlă cu apă. Mai mult decât atât, în viața mea nu există noțiunea de amantă, pentru că eu nu am nicio treabă cu ea (n.r. Claudia Pătrășcanu) de mai bine de 2 ani. Vreau atât de mult să-mi văd de viața mea, de copiii mei și de cele 2 săptămâni de vacanță împreună cu ei.„, a declarat Gabi Bădălău.

Scandal cu scântei între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu a făcut-o de tot râsul pe Claudia Pătrășcanu după ce aceasta a atacat-o într-un mod indirect , subliniind faptul că blondina e geloasă pe ea datorită frumuseții naturale pe care o are. Spre deosebire de bomba sexy, Claudia Pătrășcanu nu era operații estetice, iar acest lucru s-a gândit ea că este un atuu față de Bianca.

Mama Claudiei Pătrășcanu nu a stat cu mâna în sân când a văzut că fiica sa este doborâtă de declarațiile Biancăi Drăgușanu. Cu toate că artista a fost cea care a început să o jignească pe frumoasa blondină fără motiv, tot ea încearcă să se scoată victimă din acest scandal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: