Redactia.ro
Home » Monden » Gabi Bădălău tinde să se împace cu Claudia Pătrășcanu. Ce i-a propus artistei

Gabi Bădălău tinde să se împace cu Claudia Pătrășcanu. Ce i-a propus artistei

Gabi Badalau si Claudia Patrascanu

Gabi Bădălău pare că vrea să îngroape securea răzbiului dintre el și Claudia Pătrășcanu. După ce l-a acuzat că are o altă orientare sexuală, Gabi Bădălău i-a trimis artistei un mesaj de împăcare. Ce i-a scris celei care încă îi este soție în acte?

Gabi Bădălău tinde să se împace cu Claudia Pătrășcanu. Ce i-a propus artistei

Gabi Bădălău vrea să se împace cu Claudia Pătrășcanu . El i-a trimis artistei un mesaj din care reiese acest lucru, dar  și că vrea să fie cap de familie în adevăratul sens al cuvântului. Ce i-a scris Gabi Bădălău Claudiei Pătrășcanu?

Image result for gabi badalau vrea impacare

Moderatorul emisiunii Xtra Night Show, Dan Capatos, a făcut public mesajul lui Gabi Bădălău în care acesta a precizat că vrea să cumpere o casă, într-o zonă rezidențială, pentru întreaga familie. Totodată, vrea să suporte toate cheltuielile, inclusiv taxa de școlarizare pentru copii, informează Spynews.

”Eu sunt de acord să iau o casă într-un complex rezidențial, Tunari, Sisești, Otopeni, Pipera, gata mobilată, buget 120-150 de euro, să înscriem băieții la școala americană, plătesc eu pe un an de zile avans taxele de școlalizare. Găsim o variantă să iau și o mașină bună pentru băieți să aveți să vă deplasați. Mă ocup eu de ce înseamnă cheltuieli pentru băieți, pentru casă, pentru voi. Cred că e o soluție mai bună pentru noi, mai ales pentru băieți. Gând bun și aștept un feedback”, a fost mesajul pe care Gabi Bădălău i l-a trimis Claudiei Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu l-a acuzat pe Gabi Bădălău că are o altă orientare sexuală. Gabi Bădălău neagă

Tot în emisiunea Xtra Night Show, Claudia Pătrășcanu l-a acuzat, marți seară, pe Gabi Bădălău că are o altă orientare sexuală. Ea a mărturisit că cei doi copii ai lor au început să facă gesturi intime cu păpușile lor, după ce au asistat la scene intime dintre Gabi Bădălău atât cu femei, cât și cu bărbați. Are drept dovadă spusele celor mici, în care explică cu lux de amănunte ceea ce au văzut la tatăl lor.

Image result for gabi badalau vrea impacare

”Vă spun eu cine sunt iubiții lui. Copiii mei nu sunt pregătiți să îi cunoască lui tot anturajul, ba femei, ba bărbați, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Gabi Bădălău contestă spusele cântăreței și a dezvăluit că și el are filmulețe la rândul lui.

”Copiii nu mai vor să stea la ea, am și eu filmulețe. Îmi plac femeile toată lumea știe că nu-mi plac bărbații. Puteți să mă bănuiți de multe lucruri, dar nu de asta. Tu ca mamă să vii să spui că m-a văzut copilul că m-am dus eu cu un bărbat și nu știu ce. Mi-e scârbă! Claudia inventează acest lucru. Dacă eu sunt atât de drogat, homosexual și nenorocit, de ce nu vine nicio autoritate să mă ia. Ăsta este șantaj, eu ar trebui să mă duc la poliție. La televizor poți să vii să spui ce vrei tu, în instanță e altceva. Copiii mei nu au stat în doi ani în preajma niciunei femei, în casa mea nu a intrat nicio femeie. Mi-e rușine, familia mea este o familie serioasă”, a fost replica dată de Gabi Bădălău.

În luna martie, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu urmează să se prezinte într-un nou proces de divorț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: