Redactia.ro
Home » Sport » Gabi Balint, poveste de dragoste cu o frumoasă brunetă

Gabi Balint, poveste de dragoste cu o frumoasă brunetă

Gabi Balint, poveste de dragoste

Gabi Balint, fostul mare internațional trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Luciana. Brunetă care i-a furat inima fostului internațional lucrează la o bancă din Bistrița.

Viața amoroasă a fostului câștigător al Cupei Campionilor Europeni a fost una destul de complicată. A trecut printr-un divorț, apoi a avut mai multe iubite. Acum însă se pare că și-a găsit liniștea lângă frumoasa Luciana Pop. Cei doi au o relație de aproape doi ani. Drept dovadă stau fotografiile postate din mai multe vacanțe petrecute împreună. De altfel, Luciana este persoana care i-a fost aproape fostului internațional atunci când acesta a avut probleme medicale. În 2019, Balint a suferit un infarct și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

”Vă mulțumesc pentru toate încurajările și gândurile bune! Gabi Balint a rămas la fel de puternic cum îl știm și este bine acum! ’Stars can’t shine without darkness’ (stele nu pot străluci fără întuneric)”, a fost atunci mesajul postat de brunetă pe facebook.

Gabi Balint, viață amoroasă agitată

Gabi Balint a fost căsătorit 10 ani de zile, între 1993 și 2003 cu Cătălina, un fost manechin. Din această căsătorie fostul fotbalist are o fată, Denisa. Analistul sportiv mai are o fiică, Roa, din relația cu o fostă dansatoare, Raluca Petrică. Inițial nu a dorit să-și recunoască copilul, dar apoi a revenit asupra deciziei.

“S-a născut al doilea meu copil. Tot fetiță. Să-mi trăiască! Nu oricine știe să facă fete”, a scris Gabi Balint, pe pagina de Facebook, după ce Raluca a născut.

De-a lungul timpului, Gabi Balint a avut mai multe relații. Printre acestea se numără și ce cu Sandra Mocovescu, care ulterior a devenit soția unui alt mare fotbalist. Miodrag Belodedici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: