Redactia.ro
Home » Sport » Mesajul transmis de Gică Hagi celor care l-au felicitat! Cine i-a spus “La mulți ani”

Mesajul transmis de Gică Hagi celor care l-au felicitat! Cine i-a spus “La mulți ani”

Mesajul transmis de Gică Hagi

”Vă mulţumesc tuturor pentru frumoasele urări”, este mesajul transmis de Gică Hagi celor care l-au felicitat! Încă de la prima oră fotbaliști și antrenori celebri i-au transmis „Regelui” urări pentru ziua sa.

Astăzi, Gheorghe Hagi a împlinit 55 de ani. Încă de la prima oră, unii dintre cei mai mari fotbaliști din lume, dar și tehnicieni l-au felicitat. Printre aceștia se numără Figo, Butrageno sau Fatih Terim. Mesajul transmis de Gică Hagi celor care l-au felicitat a fost postat spre seară.

”Vă mulţumesc tuturor pentru frumoasele urări, pentru mesajele pe care mi le-aţi transmis în această zi specială pentru mine. Mulţumesc familiei, prietenilor, foştilor sau actualilor colegi din ţară sau din străinătate, antrenorilor, cluburilor, suporterilor, reprezentanţilor media, tuturor celor care printr-un mesaj sau printr-un gând bun au dorit să mă felicite la aniversarea celor 55 de ani”, a scris Hagi.

Ce mesaje a primit fostul internațional

Unul dintre cele mai frumoase mesaje a fost de la Gabi Balint.

„E hei, Gică… Azi faci 55 și împreună facem 40 de când ne cunoaștem. Trec anii cum treceai tu de adversari în dribling. Eu mă mai împiedicam de ei și-ți ofeream lovituri libere care erau ca penalty-urile pentru tine. Păi, eu zic să ne bucurăm în continuare de prietenia noastră și să-ți urez, așa cum am văzut că îți urează o țară-ntreagă, la mulți ani, să te bucuri de fotbal și de cei dragi ție! A… Am uitat ce-i mai important. Să fii sănătos!”, a fost mesajul lui Balint.

Luis Figo – ”Salut, Gică! Vreau să-ți transmit multe felicitări cu ocazia aniversării a 55 de ani. Un număr frumos. Să ne trăiești cât mai mult, multă sănătate și multă fericire. Sunt prietenul tău și vreau să ne demonstrezi în continuare cât de profesionist ești, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Te îmbrățișez cu drag”

Emilio Butragueño – ”Dragă Gică, e o plăcere să te salut și să fac parte din acest filmuleț surpriză, realizat cu ocazia aniversării de 55 de ani. În primul rând vreau să te felicit pentru tot. Sper să ai o zi minunată, alături de prieteni și familie. Îți urez tot ce e mai bun pentru viitor. Ai grijă, te îmbrățișez”

Fatih Terim – ”Salut, Gică! Te cunosc de 25 de ani și sunt foarte fericit pentru acest lucru. Acum, la vârsta de 55 de ani, îți urez toate cele bune. O îmbrățișare pentru tine și familia ta. La mulți ani!”

Citește și: Messi în război cu Abidal! Ce l-a enervat pe argentinian

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: