Redactia.ro
Home » Monden » Gabriel Cotabiță, destănuiri despre motivul pentru care a fost din nou internat în spital

Gabriel Cotabiță, destănuiri despre motivul pentru care a fost din nou internat în spital

Gabriel Cotabiță, unul dintre cei mai iubiți artiști din țara noastră, a ajuns în urmă cu câteva săptămâni în spital. Nimeni nu a știut exact ce s-a întâmplat cu el, așa că vestea i-a îngrijorat teribil pe cei care-l stimează și-l urmăresc cu interes. După o perioadă de absență din mediul public, artistul a vorbit despre motivul pentru care a fost din nou internat.

Gabriel Cotabiță a fost la un pas de moarte

În urmă cu mai bine de 6 ani, Gabriel Cotabiță a fost mai aproape de moarte ca niciodată. A suferit un infarct, fiind găsit inconștient de o angajată a  complexului unde artistul obișnuia să meargă la sală. Inima i-a dat atât de afectată încât a ajuns în comă, iar medicii de la Spitalul Floreasca au făcut tot posibilul pentru a-l păstra în viață. A fost internat la Terapie Intensivă, iar în cele din urmă a reușit să câștige lupta cu moartea.

„Pacientul se află internat, în momentul de faţă, în Secţia de Terapie Intensivă, fiind în status post stop cardio-respirator resuscitat şi necesitând măsuri specifice de terapie intensivă, inclusiv ventilaţie mecanică”, au transmis atunci oficialii Spitalului Floreasca.

După ce și-a revenit în mod miraculos, viața artistului s-a schimbat pentru totdeauna. A fost mult mai atent la starea sa de sănătate, iar aparițiile în mediul public au fost din ce în ce mai rare. Chiar dacă nu a întâmpinat complicații, a ales să se protejeze cât mai mult și să se dedice muzicii, industria care i-a dăruit faima și iubirea a mii de oameni.

Artistul a ajuns din nou la spital

După ce la începutul acestui an a avut o nouă experiență medicală dificilă, căci a fost infectat cu Coronavirus, Gabriel Cotabiță a ajuns din nou la spital. Apropiații săi au declarat în urmă cu câteva săptămâni că starea sa de sănătate este îngrijorătoare, căci artistul abia reușea să se țină pe picioare. Fanii lui s-au îngrijorat teribil, mai ales având în vedere antecedentele sale medicale.

Cu toate acestea, declarațiile artistului despre starea sa de sănătate au lipsit cu desăvârșire. A avut o prezență modestă pe rețelele de socializare, așa că nimeni nu a știut exact motivul pentru care domnul Cotabiță a ajuns în atenția medicilor.

Clarificările au venit abia astăzi, cu ocazia zilei sale de naștere. Cântărețul a împlinit frumoasa vârstă de 66 de ani, așa că a transmis publicului său câteva gânduri. Pe lângă planurile sale de viitor, a vorbit și despre problemele care l-au ținut în spital câteva zile bune. S-a zvonit că ar fi suferit un atac cerebral, însă realitatea a fost cu totul alta.

„N-a fost atac cerebral că dacă era atac cerebral nu mai eram aici. Tiroida a fost.(…) Nu era grav, a fost o întâmplare nefericită.”, a declarat Gabriel Cotabiță.

Cât despre anii ce vor urma, artistul are planuri foarte mari:

„Vreau să reușesc să mai trăiesc cel puțin 30 de ani. Să mai fiu viu atâta timp. Până atunci nu o să mă separ de muzică. O să cânt până nu mai respir”, a declarat acesta pentru Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: