Redactia.ro
Home » Monden » Gabriel Fătu, dezvăluiri despre cele două divorțuri. Actorul nu vrea să mai repede greșelile trecutului

Gabriel Fătu, dezvăluiri despre cele două divorțuri. Actorul nu vrea să mai repede greșelile trecutului

GALERIE FOTO (3) Gabriel Fătu, dezvăluiri despre cele două divorțuri.

Gabriel Fătu, dezvăluiri despre cele două divorțuri. În prezent, omul de televiziune este singur și încearcă să își vadă mai departe de viață. Gabriel Fătu a divorțat de două ori și recunoaște că a greșit în mariajele lui. Cea mai importantă persoană pentru el este fetița sa, pe care o are din căsătoria cu Georgiana.

Gabriel Fătu, dezvăluiri despre cele două divorțuri. Actorul nu vrea să mai repede greșelile trecutului

Gabriel Fătu, dezvăluiri despre cele două divorțuri. În 2020, Gabriel Fătu divorțat pentru a doua oară, după cinci ani de căsnicie. Actorul are împreună cu cea de-a doua soție o fetiță. În trecut, Fătu a mai fost căsătorit cu regizoarea Chris Simion. La un an de la despărțirea, Gabriel Fătu a vorbit despre greșelile făcute în timpul căsniciilor lui.

Invitat într-o emisiunea tv, actorul a recunoscut că a greșit în ambele căsnicii, explicând ce au însemnat pentru toate eșecurile pe plan sentimental. „Eu știu că am greșit și-mi asum greșelile și-mi asum vina. Nu am senzația că doar eu sunt bine. Greșim toți, numai că oamenii se mai și despart. Unii vin în viața noastră pentru o perioadă sau vin cu un anumit scop, un scop divin”, a spus Gabriel Fătu, la Antena Stars.

Vedeta susține că vrea să învețe din greșelile făcute în trecut, dar una dintre problemele care au apărut în relațiile lui nu poate fi rezolvată. Din cauza carierei sale, acesta nu petrecerea timp cu fostele soții, iar acest lucru i-a afectat căsniciile.„E important să nu repeți greșelile trecutului. (…) Am încercat să nu repet greșelile trecutului și să fiu implicat. A fost o problemă cu timpul. E greu să înțelegi. Vrei weekend-uri, iar la noi atunci se joacă. Lunea e zi liberă în teatru, când restul se duc la serviciu”, a explicat actorul.

Potrivit unor surse, fosta soție ar fi fost cea care a cerut divorțuk. La Judecătoria Sectorului 2 a avut loc procesul care a avut ca scop principal acceptarea unui plan ce cuprinde programul de vizitare a fetiței lor, Ana Ingrid, patru ani.

Ce avere are Gabriel Fătu

Gabriel Fătu este manager al Universității Populare Ioan Dalles, instituție finanțată de stat. În vara anului trecut și-a depus declarația de avere, iar conform documentului, actorul deține un apartament în Capitală, cumpărat în 2006, dar și o casă cu o suprafață de 246 de metri pătrați, cumpărată în 2015, împreună cu fosta soție. Acesta este imobilul pe care cei doi soți l-au dobândit de-a lungul căsniciei, iar cel mai probabil a fost partajat.

De asemenea, actorul mai deține și o mașină Jaguar, pe care a achiziționat-o în 2015, dar și bijuterii estimate la 174.000 de euro și obiecte de artă de 93.000 de euro. Mai mult, Gabriel Fătu are aproximativ 170.000 de lei și 7.000 de euro în conturi, iar la rubrica datorii, el a completat suma de 27.000 de euro.

La rubrica veniturilor anuale, actorul a scris că a încăsat 60.004 lei, 51.831 lei, consultant artistic UNATC, 89.800 euro, contracte drepturi de autor și 24.000 de euro din impresariat artistic și regii evenimente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: