Redactia.ro
Home » Sport » Gabriel Tamaș nu primește cartea verde! “E caz penal”

Gabriel Tamaș nu primește cartea verde! “E caz penal”

Gabriel Tamaș nu primește cartea verde

Gabriel Tamaș nu primește cartea verde. Credea că apele s-au liniștit și își va putea relua activitatea, dar iată că apar alte problem. De această data, Eitan Stoler, avocatul lui Gabriel Tamaș are afaceri neterminate cu fundașul roman. Este vorba despre o datorie de 70.000 de lei pe care Tamaș nu a plătit-o. Eitan Stoler este unul dintre cei mai cunoscuți avocați din Israel și l-a reprezentat pe român în scandalul pe care l-a provocat, după ce a fost prins băut la volan. Stoler este foarte supărat pentru că Tamaș practic a fugit, nu și-a achitat datoria și a dat cecuri fără acoperire.

“El a avut acuzații foarte grave. Clubul și soția sa m-au rugat să-l reprezint. A fost greu acest caz pentru că doream să-i salvez și cariera. Am avut cele mai bune rezultate, mi se parea că e de treabă. Dar după ce l-am salvat de la închisoare el a dispărut.”, a spus Stoler.

Din cauza acestui scandal în care s-a trezit Gabriel Tamaș nu își va putea ajuta noua echipă.

“Am luat masuri. La UEFA cartea verde este restricționată. Nu o poate lua de la Haifa. Asta am cerut noi în tribunal. E ceva legal. Pănă nu îmi recuperez datoria așa e situația. Ar trebui să plătească nu să se ascundă”, a declarat avocatul.

De partea cealaltă, Astra Giurgiu speră că situația lui se va soluționa cât mai rapid.

“Din ce știu eu, noi așteptăm din moment în moment cartea verde. Patronul lui Hapoel Haifa este în America și când va reveni în Israel se rezolvă situația”, a declarant Dan Alexa, antrenorul lui Astra Giurgiu pentru redactia.ro.

Oricum în acest moment Gabriel Tamaș nu primește cartea verde deci nu va putea să-și ajute echipa nici în meciul următor.

Tamaş și-a dorit să joace la Astra

Pe 3 august, Gabi Tamaș a semnat un contract cu giurgiuvenii. A jucat și într-un meci amical în care a marcat. Fundașul a plecat de la Hapoel din cauza neînțelegerilor și scandalurilor în care a fost implicat în ultima perioadă. În primăvară a stat în arestul poliției o săptămână după ce a fost prins băut la volan și conducând cu 205 km/h. A fost eliberat și obligat să facă muncă în folosul comunității într-un spital din Israel. Deși i-a mai cauzat și alte problem patronului echipei, acesta a decis să-i reînoiească contractual. La nici două săptămâni, fundașul a comis-o din nou. Aflat cu echipa în cantonament în România, Tamaș a dispărut o noapte și o zi. Apoi, a apărut la antrenament însoțit de impresarul Anamaria Prodan și a cerut rezilierea contractului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: