Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea are covid-19. Care este starea de sănătate a acesteia

Gabriela Cristea are covid-19. Care este starea de sănătate a acesteia

Gabriela Cristea are covid-19. Care este starea de sănătate a acesteia

Gabriela Cristea are covid-19. Care este starea de sănătate a vedetei și cine o va înlocui la emisiunea pe care o prezintă la postul de televiziune Antena Stars.

Gabriela Cristea are covid-19. Care este starea de sănătate a acesteia

Gabriela Cristea a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Din fericire însă, starea ei nu este una gravă, iar aceasta este la domiciliu, acolo unde își face și tratament de specialitate. Prezentatoarea TV nu a avut nevoie de internare în spital, în urma infectării, iar acum aceasta își urmează tratamentul de specialitate.

Soția lui Tavi Clonda va fi însă înlocuită pe platourile de filmare, iar în acest sens, producătorii emisiunii iau în calcul mai multe variante de nume. Se pare că telespectatorii vor afla cine o înlocuiește pe Gabriela Cristea chiar în această seară, în cadrul emisiunii ”Mireasa, capriciile iubirii”, de la ora 19.30, la Antena Stars.

Recent, Gabriela Cristea spunea că se protejează cum poate mai bine, ca să nu se infecteze cu virusul nemilos, ce a făcut victime pe întreg globul pământesc. Iar cu o zi înainte de petrecerea pe care a organizat-o cu ocazia zilei de naștere a fiicei ei, a făcut mai multe mărturisiri în acest sens.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au probleme financiare

Tavi Clonda și Gabriela Cristea trec prin momente dificile! Artiștii din industria muzicală au fost afectați de pandemia de coronavirus care a schimbat întreaga planetă și a ucis milioane de oameni. Nunțile, botezurile și evenimentele au fost interzise de autorități o bună perioadă de timp, iar acest lucru le-a tăiat din finanțe artiștilor.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au avut parte de o perioadă nemaipomenită în viața lor, dar de la un timp, situația financiar s-a cam schimbat. Se pare că singura care mai aduce, în momentul de față, bani în casă ar fi Gabriela. De cealaltă parte, Tavi speră ca lucrurile să revină la normal cât mai curând și să participe la evenimente. ”Spectacolele s-au anulat în proporție de 95%. E bine dacă mai sunt câteva. Cu emisiunea… au rămas doar ”Mamicile cu liplici”, eu am fost scos. Acum se caută și tătici, dar mai greu cu ei”, a declarat Tavi Clonda pentru impact.ro.

Tavi și Gabriela și-au dorit o casă ca-n povești, așa că au investit în casă 200.000 de euro. În 2017, cei doi s-au mutat în vilă și treptat au început să investească bani ca să arate totul așa cum și-au dorit. Gabriela Cristea a mărturisit că locuința nu este încă gata în totalitate, dar este fericită pentru că fetițele sale au o casă decentă.

”Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul. Noi doi suntem la fel. De obicei într-o relație, unul e contabilul, unul e visătorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și nici unul nu a zis că e prea mare sau prea mică. De asta a ieșit atât de mare, dar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău. Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor”, mărturisea Tavi Clonda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: