Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, criticată dur de internauți. Gestul care i-a scos din sărite pe unii dintre fani

Gabriela Cristea, criticată dur de internauți. Gestul care i-a scos din sărite pe unii dintre fani

GALERIE FOTO (2) Gabriela Cristea, criticată dur de internauți

Gabriela Cristea, criticată dur de internauți. Familia Gabrielei Cristea se află în carantină după ce au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta tv este nevoită să stea în izolare acasă, alături de familia sa. Recent, prezentatoarea tv a postat o imagine din propria casei, dar internauții au criticat-o dur.

Gabriela Cristea, criticată dur de internauți. Gestul care i-a scos din sărite pe unii dintre fani

Gabriela Cristea, criticată dur de internauți. În urmă cu câteva zile, Gabriela Cristea a aflat că este infectată cu noul coronavirus, fiind nevoită să stea în izolare acasă. Din păcate, soțul și fiicele sale nu au scăpat de coronavirus, ulterior fiind și ei testați pozitiv. Astăzi, vedeta a decis să ia o gură de aer și a ieșit în grădina case, imortalizând momentul. După ce a postat imaginile pe rețelele de socializare, vedeta a fost aspru criticată de internauți. „Azi a fost prima zi cu soare și vreme placută din perioada de carantin, așa că am ieșit afară în curte să ne bucurăm de spectacolul toamnei”, a scris Gabriela Cristea în descrierea fotografiei.

Mesajul Gabrielei Cristea continua cu o referință la ochelarii pe care îi purta și firma ce îi produce, motiv pentru care unele persoane au ținut-o să o critice.  „Pe mocca…te cred și eu ca sunt faini!”, „Multa mocangeala”, sunt câteva dintre reacțiile internauților. Gabriela Cristea nu s-a putut abține și a reacționat la comentariile răutăcioase. „Habar nu ai ce vorbești. Nimic nu e “pe mocca” cum spui tu. Multă prostie la tine. Eu nu am primit niciodată nimic fără să muncesc”, a spus Gabriela Cristea.

Poza postata de Gabriela

Vedeta tv a trecut prin momente de panică

Gabriela Cristea a fost înlocuită la „Mireasa-Capriciile iubirii” de către Paula Chirilă, colega sa de breaslă. Vedeta a aflat că este infectată cu noul coronavirus, izolându-se de restul familiei, dar se pare că atât Tavi Clonda, cât și cele două fetițe au contractat virusul. Iris și Victoria au prezentat simptome specifice infecției cu virusul. Din fericire, starea lor de sănătate este una stabilă. „Eu cred că noi am avut toţi de la început, de-aia ne-am izolat în casă. Din momentul în care am fost diagnosticată, ne-am închis cu toţii în casă, pe fete nu le-am mai dus la grădiniţă. Eu am rămas fără gust şi fără miros, Tavi, în schimb, le are pe-amândouă.

Nu au fost momente critice în modul de manifestare a bolii. Partea psihologică e, însă, foarte greu de gestionat în situaţia asta. În prima zi când m-am închis in dormitor, Victoria a venit şi a început să bată la uşă pentru că nu înţelegea de ce nu ies. La patru ani, înţelege pentru cinci minute, dar după cinci minute uită şi o ia de la capăt”, a declarat Gabriela Cristea.

Vedeta este căsătorită cu Tavi Clonda, iar când credea că nu va deveni mamă niciodată, destinul i-a făcut două surprize minunate. Vedeta le-a adus pe lume pe fiicele, deși credea că nu poate avea copii, având în vedere că a pierdut alte două sarcini înainte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: