Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Cristea, declarații incendiare după 11 ani de relație cu Tavi Clonda. „Uneori mă sperie chestia asta….”

Gabriela Cristea, declarații incendiare după 11 ani de relație cu Tavi Clonda. „Uneori mă sperie chestia asta….”

Gabriela Cristea, declarații incendiare după 11 ani de relație cu Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai longevive și admirate cupluri din showbiz-ul românesc. În această primăvară, cei doi au sărbătorit 9 ani de căsnicie, iar relația lor se întinde pe parcursul a 11 ani. De-a lungul acestor ani, au construit o familie minunată și au trecut prin momente de neuitat, dar și prin provocări care i-au întărit.

Cum s-au cunoscut Gabriela Cristea cu Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii „Te vreau lângă mine”, pe care Gabriela o modera. Deși între cei doi există o diferență de vârstă notabilă, aceasta nu a reprezentat un impediment în calea relației lor. În ciuda scepticismului din partea multor persoane din jurul lor, Gabriela și Tavi au demonstrat că dragostea poate depăși orice barieră.

„Atunci când eram la începutul relației, toată lumea zicea: ‘Nu au nicio șansă să fie împreună!’ Noi chiar ne amuzam”, a mărturisit Gabriela într-un interviu acordat pentru unica.ro.

Relația lor a evoluat frumos, iar în scurt timp după ce s-au căsătorit, au devenit părinții a două fetițe minunate, Victoria și Iris. Procesul de a deveni părinți nu a fost lipsit de dificultăți, dar perseverența și dragostea lor au fost mai puternice decât orice provocare. Gabriela și Tavi nu și-au pierdut niciodată speranța și au luptat împreună pentru a-și împlini visul de a avea o familie.

În interviurile acordate, Gabriela Cristea a subliniat importanța respectului și comunicării într-o relație. Vedeta a vorbit despre calitățile soțului său, evidențiind implicarea acestuia ca tată și partener de viață.

  „Cred că secretul este că împărtășim lucruri, încercăm să comunicăm pentru că nu ne iese de fiecare dată, vorba aceea oameni suntem. Ne respectăm și ne ajutăm foarte mult, mai mult el.

Tavi le spune și “nu” fetelor, dar cred că vocația lui cea mai mare în această viață este să fie tată. Trebuie să îi recunoști meritul omului, nu ai ce să faci! Uneori mă sperie chestia asta, dar nu mă simt dată la o parte. De fiecare dată m-a încurajat să fiu și eu părtașă la tot ce înseamnă familie” , a declarat Gabriela Cristea.

Gabriela și Tavi Clonda au reușit să își păstreze relația puternică indiferent de piedici

Fiind în lumina reflectoarelor, Gabriela și Tavi au trebuit să facă față presiunilor și criticilor venite din partea publicului și a presei. Cu toate acestea, au reușit să-și păstreze relația puternică și să-și crească familia într-un mediu sănătos și armonios. Comunicarea deschisă și sprijinul reciproc au fost esențiale pentru a depăși orice obstacol.

Chiar dacă au un program încărcat și sunt mereu în atenția publicului, Gabriela și Tavi încearcă să își trăiască viața cât mai normal posibil. Se bucură de momentele petrecute împreună cu fetițele lor și încearcă să creeze amintiri frumoase în fiecare zi.

De asemenea, ambii își continuă carierele, Gabriela fiind o prezentatoare de succes, iar Tavi având o carieră muzicală și de televiziune. Gabriela și Tavi sunt recunoscători pentru susținerea continuă din partea fanilor lor. 

Cu toate că se bucură de prezent, Gabriela și Tavi au și planuri de viitor. Își doresc să-și vadă fetițele crescând într-un mediu fericit și sănătos și să continue să se dezvolte atât pe plan personal, cât și profesional. Ambii sunt hotărâți să își urmeze pasiunile și să fie alături de cei dragi în fiecare moment important.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: