Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea despre Anca Serea: “Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei. A facut un copil, doi, trei, nu se mai termina”

Gabriela Cristea despre Anca Serea: “Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei. A facut un copil, doi, trei, nu se mai termina”

Gabriela Cristea, despre al treilea copil

Gabriela Cristea a făcut noi dezvăluiri despre o posibilă sarcină, dar cel mai important, aceasa și-a spus părerea despre Anca Serea, mama care are șase copii. 

”A facut un copil, doi, trei, nu se mai termina”

Gabriela Cristea a fost invitată la emisiunea ”La Măruță” de la Pro Tv unde a povestit ultima perioadă din viața ei, care sunt planurile actuale, dar și despre ce înseamnă să fii mamă. Și pentru că o discuție despre mame nu o poate exclude pe Anca Serea, mamă a șase copii, fosta prezentatoare TV a făcut declarații șocante.

”Chiar vreo doi copii aș mai fi făcut. Eu o înțeleg pe Anca Serea. Inițial, trebuie să mărturisesc că eram așa sceptică. Mă uitam la ea și ziceam: Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei. A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina. Numai că după ce am avut-o pe Iris, cea de-a doua fetiță, lucrurile au intrat așa pe un făgaș. (…) Mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par. Probabil că dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin și n-am fi trecut prin această criză, lucrurile ar fi fost mult mai simple”, a mai declarat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea este o femeie împlinită și mândră de familia pe care o are. Vedeta are un soț care o iubește necondiționat și două fetițe minunate, pe care și le-a dorit foarte mult. Soția lui Tavi Clonda a mărturisit că s-a lovit de niște stări de anxietate din cauza pandemiei de coronavirus și nici nu a mai putut fi la fel de activă ca înainte, potrivit VIVA.

”Am avut niște stări din-astea de anxietate, pot să le spun, în care nu mă regăseam. Pentru că nu mai ieșeam cu zilele, pentru că totul se învârtea între ce făceam în casă. Intervenise și o rutină din-asta. Te trezești dimineața, ai grijă de copii, te duci, speli, calci, faci de mâncare și o iei iar de la capăt. La un moment dat, capeți așa, un fel de blocaj. Am trecut singură peste. Te scuturi de trei ori și zici: Acum ce face?. Păi uite ce facem, o luăm de la capăt. Trebuie să-ți găsești scopul în viață”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, criticată de fani după ce a apărut cu micuța Victoria la TV

Gabriela Cristea a fost însoțită de fiica ei cea mare la emisiune. Apariția fostei prezentatoare de la Antena Stars a fost aspru criticată de fani, mai ales prin prisma micuței de trei ani. Imediat după ce a postat o fotografie pe Instagram cu ele și Cătălin Măruță, următoritorii au sărit la atac.

Internauții i-au reproșat fostei prezentatoare că a exagerat cu programele de editare, precizând că nu era cazul ca fața fetiței să fie schimbată. Fanii nu au putut înțelege de ce o mamă ar edita imaginile în care apar copiii ei. Reproșurile oamenilor de pe rețelele de socializare nu s-au oprit aici, Gabriela Cristea fiind întrebată de ce a modificat culoarea ochilor lui Cătățin Măruță. Vedeta a fost acuzată că recurge la editare pentru că nu îi place cum arată în realitate.

„De ce i-ai editat ochii lui Măruță ?!” și „De ce editezi și fața copiilor? Nu îți place de ei așa cum îi ai? Și pe Măruță îl editezi. Doamne cred că ai o problemă cu editatul ăsta”, sunt comentariile negative venite din partea internauților la adresa brunetei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: