Redactia.ro
Home » Monden » La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Gabriela Cristea! A făcut primul avort la o vârstă fregedă

La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Gabriela Cristea! A făcut primul avort la o vârstă fregedă

La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și-a obișnuit fanii cu sinceritatea și transparența ei. Aceasta a spus de fiecare dată tot fără să se ferească de lucrurile are i s-au întâmplat, astfel că a recunoscut și care a fost vârsta la care și-a pierdut virginitatea. 

La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și-a dorit de foarte mult timp copii și a luptat mult pentru a-și îndeplini acest vis. Alături de soțul ei, Tavi Clonda, are acum o familie unită și fericită și poate spune că și-a găsit liniștea. Însă viața ei nu a fost mereu așa cum și-ar fi dorit vedeta. Adolescența ei a fost una zbuciumată și a trecut prin momente mai puțin plăcute de-a lungul anilor.

Moderatorea de televiziune se numără printre vedetele care și-au pierdut virginitatea la o vârstă foarte fragedă. Gabriela Cristea a dezvăluit într-unul din interviurile ei că primul contact sexual l-a avut la vârsta de 13 ani, după ce s-a îndrăgostit de un băiat din cartierul unde locuia. Acesta era mai mare decât ea și din cauza inconștienței, de la actul sexual până la primul avort nu a mai fost mult.

Gabriela Cristea a recunoscut că a făcut avort atunci când avea doar 16 ani. A fost o ”rebelă”, în adevăratul înțeles al cuvântului, fumând înainte de a ajunge la liceu și fiind o mare amatoare de petreceri, scrie cancan.ro.

Cât de greu i-a fost Gabrielei Cristea să aibă copii

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a povestit cât de greu i-a fost să aibă copii. Aceasta a mărturisit că a trecut prin momente extrem de dificile. Acum are o familie extraordinar de frumoasă alături de soțul ei și de cele două fetițe ale lor, însă până a devenit mămică Gabriela Cristea a avut parte de experiențe dureroase.

„La opt săptămâni a trebuit să fac întreupere de sarcină, pentru că sarcina se oprise din evoluţie. Mi-aduc aminte de momentul ăla când spuneau doctorii că trebuie să îmi facă intervenţia pentru că era atât de periculos încât îmi puteam pierde şi eu viaţa, iar eu le spuneam să mai aşteptăm un pic că poate se întâmplă o minune. În luna februarie îmi aduc aminte de fiecare dată de asta. Am mers mai departe. Am început procedurile pentru fertilizarea in vitro. Nu mai puteam sta aşa să aşteptăm la nesfârşit. Prima procedură, cu multă speranţă, rezultatul a fost de 0,3, ceva de genul ăsta, nimic. Am zis că prima încercare nu contează. A doua încercare nici nu mai ştiu ce s-a întâmplat cu cele dintre prima şi ultima. La un moment dat mă duceam la serviciu să muncesc doar ca să am bani să pot să fac fertilizare in vitro. Încă una, şi încă una. A trecut vara. Niciuna dintre fertilizări nu a prins, nici măcar o singură dată nu am rămas însărcinată datorită tratamentelor.

Când am văzut ultima analiză care era tot zero, eram cu soţul meu în maşină. Eu nu am putut să mă uit. S-a întors către mine şi mi-a zis: o să învingem noi şi analiza asta! Eu plângeam în hohote şi el nu mai ştia ce să îmi facă. Ştiu că e greu de crezut. Întotdeauna am încercat să stau cu zâmbetul pe buze şi să nu arăt lucrurile prin care am trecut. Am încercat să păstrez lucrurile mai mult pentru mine şi pentru noi, acasă. După patru luni, după ce am renunţat la fertilizări, mi-a întârzit ciclul menstrual. Am zis: e vreo dereglare, cine ştie. Mi-am sunat medicul. Mi-a zis să fac un test de sarcină. Am zis: da, da, bine… Îmi aduc aminte că m-am trezit dimineaţă pe la 7 duminică, am făcut testul şi l-am aruncat pe chiuvetă. Am zis că îl citesc când mă trezesc pe la 9-10. Când l-am aruncat pe chiuvetă, am crezut că nu văd bine. Se pozitivase, erau două liniuţe roşii roşii. Am deschis uşa de la baie şi am început să ţip. Era 7 dimineaţa”, a spus Gabriela Cristea, potrivit spynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: