Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea s-a pus pe slăbit. Cum a apărut pe Internet

Gabriela Cristea s-a pus pe slăbit. Cum a apărut pe Internet

GALERIE FOTO (5) Gabriela Cristea s-a pus pe slăbit.

Gabriela Cristea s-a pus pe slăbit. Prezentatoarea tv a apărut în cel mai transparent costum, iar internauții au rămas șocați. Vedeta a lăsat deoparte orice inhibiție și s-a lăudat cu trupul său. Gabriela Cristea își dorește să slăbească.

Gabriela Cristea s-a pus pe slăbit. Cum a apărut pe Internet

Gabriela Cristea s-a pus pe slăbit. Gabriela Cristea este una dintre cele mai transparente vedete din România, iar acest lucru este apreciat de susținătorii săi. Recent, soția lui Tavi Clonda a surprins pe toată lumea cu noua postare. Prezentatoarea tv a apăruut într-o nouă ipostază, fiind îmbrăcată în cel mai transparent costum.

Bruneta se afla chiar în salonul de înfrumusețare. Chiar dacă a adus pe lume doi copii, bruneta vrea să arate în continuare bine, motiv pentru care
încearcă orice pentru a ajunge la silueta dorita. Gabriela Cristea le-a împărtășit fanilor săi că, fizicul ei va fi transformat în doar o lună. ”Chiar dacă e sâmbătă, copiii sunt cu Tavi, iar eu am venit să mă ocup de mine. Încep să se vadă rezultatele pentru că țin și o dietă echilibrată, folosesc și niște picături care-mi inhibă pofta de mâncare și fac și proceduri. Începe să se vadă, oricum, cred că până în toamnă voi fi chiar bine”, a spus Gabriela Cristea pe pagina sa de Instagram.

Gabriela Cristea s-a pus pe slabit

Drama trăită de Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv din România. Bruneta se bucură de un mare succes atăt pe plan profesional, cât și sentimental. Este căsătorită cu Tavi Clonda și au împreună două fetițe minunate. Cu toate astea, Gabriela nu a fost mereu fericită, trecând prin clipe de groază. Vedeta a vorbit mereu despre infertilitate, problemă cu care s-a confruntat ani de zile. A făcut multe tratamente pentru a putea deveni mamă și a cheltuit sume imense de bani pentru a-și îndeplini acest vis.

Cu toate asteea, nicio procedură nu dădea rezultate și se lovea mereu de răspunsuri negative din partea medicilor. După multe teste negative, Gabriela a rămas însărcinată. Cei doi soți s-au bucurat nespus de mult, dar această fericire avea să se transforme într-o durere de nedescris. Gabriela a pierdut sarcina la 8 luni. “Bucuria noastră nu a durat decât câteva săptămâni… La opt săptămâni a trebuit să fac întreupere de sarcină, pentru că sarcina se oprise din evoluţie și trebuia să merg cu povara asta mai departe, în condițiile în care noi ne doream să avem un copil. Mi-aduc aminte de momentul ăla când spuneau doctorii că trebuie să îmi facă intervenţia pentru că era atât de periculos încât îmi puteam pierde şi eu viaţa, iar eu le spuneam să mai aşteptăm un pic că poate se întâmplă o minune.”, mărturisea Gabriela.

Problemele de infertilitate ar fi fost provocate de avortul pe care vedeta l-ar fi făcut la vârsta de 19 ani. „Am făcut la un moment dat un avort, dar l-am făcut pentru că am avut ceva complicații. Am stat internată în spital câteva zile. Aveam aproape 19 ani când am suferit un avort”, spunea ea. Acum, Gabriela și Tavi sunt cei mai fericiți. Au devenit părinți pentru prima dată pe 23 septembrie 2017, iar pe 17 martie 2019 venea pe lume cea de-a doua fetiță a cuplului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: