Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea și-a făcut sală de fitness în casă: ”După multe scuze, m-am lansat”

Gabriela Cristea și-a făcut sală de fitness în casă: ”După multe scuze, m-am lansat”

La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și-a făcut sală de fitness în casă. Vedeta este dispusă să revină la formele de altă dată, astfel și-a cumpărat o bandă de alergat, dar și alte aparate care o vor ajuta să slăbească și să devină, din ce, în ce, mai suplă.

Gabriela Cristea și-a făcut sală de fitness în casă: ”După multe scuze, m-am lansat”

Gabriela Cristea și-a făcut sală de fitness în casă. Fosta prezentatoare TV este pusă pe treabă și vrea să slăbească. Cum condițiile actuale, din cauza pandemiei, o împiedică să meargă la sală, vedeta vrea să-și facă propria sală de fitness, acasă. Astfel, a început, prin a-și comanda o bandă de alergat. Totodată, Gabriela Cristea mai așteaptă și alte aparate de slăbit, informează Spynews.

Pentru a avea parte de tot confortul, Gabriela Cristea și-a mai pus și un film.

”După multe scuze, m-am lansat. De astăzi am început sportul. Nu o să alerg de la început, o iau treptat, iar în prima săptămână doar o să merg într-un ritm alert. Mi-am făcut tot confortul, mi-am pus și un film, curând vor mai veni și alte aparate”, a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea s-a ales din nou cu kilograme în plus după ce a fost însărcinată, de două ori. Ea are acum două fete, și parcă și-ar mai dori un copil. Ea spune că o înțelege acum pe Anca Serea, mamă a șase copii.

”Chiar vreo doi copii aș mai fi făcut. Eu o înțeleg pe Anca Serea. Inițial, trebuie să mărturisesc că eram așa sceptică. Mă uitam la ea și ziceam: Doamne, nu cred că e chiar pe craca ei. A făcut un copil, doi, trei, patru, cinci, nu se mai termina. Numai că după ce am avut-o pe Iris, cea de-a doua fetiță, lucrurile au intrat așa pe un făgaș. (…) Mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par. Probabil că dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin și n-am fi trecut prin această criză, lucrurile ar fi fost mult mai simple”, a declarat Gabriela Cristea,  într-un interviu.

Gabriela Cristea, despre rolul de mamă

De altfel, Gabriela Cristea recunoaște că nu este ușor să fii mamă, mai ales atunci când ești casnică.

”Am avut niște stări din-astea de anxietate, pot să le spun, în care nu mă regăseam. Pentru că nu mai ieșeam cu zilele, pentru că totul se învârtea între ce făceam în casă. Intervenise și o rutină din-asta. Te trezești dimineața, ai grijă de copii, te duci, speli, calci, faci de mâncare și o iei iar de la capăt. La un moment dat, capeți așa, un fel de blocaj. Am trecut singură peste. Te scuturi de trei ori și zici: Acum ce face?. Păi uite ce facem, o luăm de la capăt. Trebuie să-ți găsești scopul în viață”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea este împreună de mai mulți ani cu Tavi Clonda. Relația cu acesta a început-o după ce a divorțat de Marcel Toader. Tavi Clonda este mai mic cu cinci ani decât Gabriela Cristea.

”El este mai mic decat mine cu cinci ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodata diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur!”, a declarat Gabriela Cristea.

„Dacă diferența de vârsta era un impediment, nu am fi fost împreună. Trebuie să ții cont de ceea ce simți și de ceea ce traiești”, spunea Gabriela Cristea la începutul relației cu Tavi Clonda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: