Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea, atac dur la Nicușor Dan: “Va avea un șoc la birou”

Gabriela Firea, atac dur la Nicușor Dan: “Va avea un șoc la birou”

Gabriela Firea, atac dur la Nicușor Dan

Gabriela Firea a respins miercuri acuzațiile primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, după ce acesta a declarat că validarea mandatului său a fost atacată cu 52 de cereri de apel pentru a se întârzia preluarea funcției. Ce mesaj i-a trimis prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea.

Gabriela Firea, atac dur la Nicușor Dan: “Va avea un șoc la birou”

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea a respins acuzațiile aduse de Nicușor Dan la adresa sa. Acesta a spus că validarea mandatului său a fost atacată de 52 de cereri de apel pentru a se întârzia preluarea funcției. Totodată, Gabriela Firea i-a asigurat pe cetățeni că toată activitatea sa și a colegilor săi a fost făcută sub semnul legalității și transparenței. Acest subiect a fost atins de fostul primar al Capitalei, după ce în urmă cu câteva zile s-a speculat că la Primăria Capitalei, ar avea loc activități ilegale.

Mai mult, Firea a declarat că noul primar general al Capitalei, Nicușor Dan va avea o mare surpriză la birou. „Primarul ales va avea o foarte mare surpriza cand va ajunge la birou, va avea chiar un soc, pentru ca inca o dat se va dovedi ca tot ce a spus in campanie a fost o minciuna cap-coada si nu va gasi acolo nicio caracatita, niciun grup de interese, niciun document demn de dus la vreo institutie. Noi suntem cea mai verificata institutie publica din tara, avem controale de la toate institutiile abilitate, la toate am iesit bine si foarte bine”, a spus Gabriela Firea.

Nicușor Dan, acuzații referitoare la validarea mandatului său

Nicușor Dan a declarat că validarea mandatului său a fost atacat cu 52 de cereri de apel, majoritatea fiind depuse de foști și actuali consilieri PSD. Acesta a postat pe Facebook un mesaj în care menționa că oamenii PSD din cadrul Primăriei Capitalei ar fi avut nevoie de câteva zile pentru a curăța niște urme. „Se dovedeşte acum că respectul Gabrielei Firea şi al PSD Bucureşti faţă de cetăţenii Capitalei e zero. Pesediştii sunt deja ocupaţi cu campania electorală pentru alegerile parlamentare şi înţeleg probabil să-şi facă această campanie pedepsind bucureştenii şi neglijându-şi atribuţiile pe care le au, conform legii, până în ultima zi oficială de mandat„, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: