Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu primarul general al Capitalei

Gabriela Firea, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu primarul general al Capitalei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a ajuns vineri la spital. Angajații primăriei au chemat de urgență ambulanța pentru a-i acord primul ajutor edilului Capitalei.

Conform surselor, Gabriela Firea s-a simțit foarte rău, motiv pentru care angajații au sunat imediat la ambulanță.

Gabriela Firea, de urgență la spital. Edilul Capitalei s-a simțit rău

Conform Cancan.ro, primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a chemat ambulanța de urgență la birou, după ce a anunțat că se simte rău.

După ce ambulanța au ajuns la biroul Gabrielei Firea, medicii de pe salvare i-au acordat primul ajutor timp de 20 de minute, după care edilul a mers pe propriile picioare la spital.

În drum spre spital, primarul general al Capitalei a oprit la o farmaciei, după care a ajuns la Spitalul Clinic Dr. I Cantacuzino, de lângă Piața Domenii.

Gabriela Firea, probleme de sănătate

În anul 2019, Gabriela Firea s-a confruntat cu mai multe probleme medicale. Aceasta a suferit o intervenție chirurgicală pentru remedierea afecțiunii colonului, moment în care familia și cei dragi i-au fost alături.

După ce am trecut, iată, cu ajutorul lui Dumnezeu, de situații considerate de medici că fiind extrem de dificile, pot spune cu mâna pe inima că în astfel de momente coborî cu adevărat cu picioarele pe pământ. Te oprești din alergat, problemele care păreau de nerezolvat dispar și realizezi dintr-odată, extrem de clar, cât de importantă este sănătatea, atât de puțîn luată in seama atunci când te simți bine, dar și cât de importanți sunt oamenii de lângă ține, spunea Gabriela Firea în acea perioadă.

De asemenea, Gabriela a fost la un pas de moarte după ce medicii nu știau exact ce boală are.

M-am operat de trei ori în șase luni, am fost în prag de moarte și n-am vărsat o lacrimă”, a mai declarat Gabriela Firea.

Fosta jurnalistă a fost operată și în 2018, declarând că în acel an a trecut printr-o perioadă grea, în care problemele de sănătate s-au suprapus peste cele din activitatea curentă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: