Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea îl înfruntă pe Nicușor Dan. Ce mesaj i-a transmis aceasta noului primar al Capitalei

Gabriela Firea îl înfruntă pe Nicușor Dan. Ce mesaj i-a transmis aceasta noului primar al Capitalei

Gabriela Firea îl înfruntă pe Nicușor Dan

Gabriela Firea a postat pe Facebook un mesaj care a șocat pe toată lumea. Aceasta a încărcat o fotografie cu ea în biroul de la Primăria Capitalei. Se poate înțelege că acest mesaj a fost pentru Nicușor Dan, noul primar general al Bucureștiului.

Gabriela Firea îi râde în fața lui Nicușor Dan. Ce mesaj i-a transmis aceasta noului primar al Capitalei

Actualul primar al Capitalei, Gabriela Firea se pare că nu vrea să plece de la biroul Primăriei. Aceasta a postat o fotografi pe Facebook în care apare în birou, postând și un mesaj oarecum arogant. Nu se știe exact cui îi era adresat acest mesaj, dar putem bănui. „I’m still here. Still working. Still like steel. And I like it (Sunt încă aici. Încă muncesc. Tot ca oţelul. Şi îmi place”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Noul primar al Capitalei, ales în urma alegerilor locale, Nicușor Dan, a anunțat joi, că preluarea mandatului de primar întârzie, după ce au fost făcute 52 de apeluri la validarea mandatului său. Acesta acuză PSD că ar fi depus toate aceste apeluri.

I’m still here. Still working. Still like steel. And I like it❤️

Publicată de Gabriela Firea pe Joi, 22 octombrie 2020

Reacția lui Nicușor Dan la mesajul Gabrielei Firea

După ce Gabriela Firea a postat pe Facebook-ul său acest mesaj, noul primar al Capitalei, Nicușor Dan a catalogat acest lucru drept o insultă la adresa inteligenței bucureștenilor. „Insultă, din nou, inteligenţa bucureştenilor, aşa cum a făcut-o de nenumărate ori în campania electorală. Vedem cu toţii că biroul ăla e gol, nu există un primar care se ocupă de probleme”, a comentat Nicuşor Dan.

Invitat la Digi24, acesta a reclamat faptul că la patru săptămâni de la alegerile locale, primarul actual, Gabriela Firea nu a avut nicio intervenție publică legată de situația creată de pandemia de coronavirus. Mai mult, Nicușor Dan a declarat că activitatea primarului în funcție este inexistentă. Nicușor Dan o acuză pe Firea că și-a pus subordonații să semneze toate contestațiile, fără ca ea însăși să semneze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: