Redactia.ro
Home » Homepage » Gabriela Firea ne oferă imaginea zilei. A venit cu halat și mască medicinală la Primărie

Gabriela Firea ne oferă imaginea zilei. A venit cu halat și mască medicinală la Primărie

Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a venit la ședința Consiliului general cu mască de protecție și halat. Același lucru l-au făcut și consilierii PSD.

Într-un discurs susţinut în debutul şedinţei, edilul Capitalei a explicat această opţiune prin faptul că se protejează de „viruşii guvernamentali”, transmite Agerpres. „Am venit cu măști de protecție și halate, și eu și consilierii generali. Ne protejăm de virușii guvernamentali”, a spus Gabriela Firea.

Consilierii au adus în ședință și pancarte pe care scria: „Virușii la guvernare”.

A criticat actualul Executiv

Ea a caracterizat actuala politică a Guvernului prin: „multe împrumuturi, puţine alocaţii, puţine pensii”. Firea a mai spus că „nu trebuie să stăm cu mâinile-n sân şi să privatizăm sistemul de sănătate”.

La ședința CGMB s-a discutat însă despre cazurile de gripă din București, în condițiile în care 47 de școli au fost închise până acum. „Avem peste 1.905 de cazuri de gripă raportate doar la școlile de stat, dar în continuare pe site-ul instituției Guvernului, numărul cazurilor trecute în dreptul Capitalei rămâne 92”, a spus Gabriela Firea.

Firea a vorbit din nou despre controalele anunțate la Primăria Capitalei de ministrul de Finanțe Florin Cîțu„Am pregătit deja un birou cu pâine, sare și ștergar și așteptăm controlul cu care ne amenință ministrul Finanțelor”, a mai spus ea, amintind de controalele pe care vrea să le facă Ministerul Finanțelor la instituțiile primăriei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: