Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea, numai cuvinte de laudă la adresa premierului Orban. Cine s-ar fi așteptat?

Gabriela Firea, numai cuvinte de laudă la adresa premierului Orban. Cine s-ar fi așteptat?

Gabriela Firea

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, i-a mulțumit, în direct, premierului Ludovic Orban, pentru că i-a dat dreptate cu privire la faptul că „problemele majore ale Capitalei țin de implicarea Guvernului”.

Edilul ori a uitat ori nu a luat la cunoștință faptul că în urmă cu doar câteva zile, șeful Executivului o umilea în public. Premierul spunea că Pasajul Ciurel, inaugurat sâmbătă de Gabriela Firea, „duce de nicăieri spre nicăieri” deocamdată și este inutil pentru că legătura dintre Autostrada A1 și Splaiul Independenței nu a fost construită.

„Am o vorbă de laudă pentru domnul Orban. Chiar va fi breaking news-ul zilei. Cred că domnul Orban este supărat că i s-a stricat jucăria, că voia niște bănuți la buzunar pentru a cumpăra voturi cu primarii care au fugit de la noi la PNL. Lauda este aici, și nu este nicio ironie.

După patru ani de zile, în care am spus de câte ori am avut ocazia că problemele grave ale Capitalei nu au cum să fie rezolvate de către primarul general sau primarii de sectoare pentru că sunt probleme structurale și depind de ministere, care aparțin Guvernului, centura este la Ministerul Transportului, traficul sufocant, poluarea, gropile de gunoi sunt autorizate de ministerul Mediului, Elcenul, apa caldă, Guvernul, prin ministerul Energiei a ținut în revizie CET-urile, intenționat, ca Bucureștenii să se supere pe Gabriela Firea.

„Îi mulțumesc premierului că după patru ani…”

Deci domnul prim-ministru, și vreau să îi transmit mulțumirile mele în această seară, repet, nu sunt sarcastică, în sfârșit, ce spun eu de patru ani că dacă avem blocaje de la Guvern, a venit și a spus cu gurița lui, pentru că Dumnezeu nu doarme niciodată, senin la microfon: ”Problemele majore ale Capitalei țin de implicarea Guvernului”. Așa a spus. ”Recunosc că țin de implicarea ministerelor”. Îi mulțumesc premierului că după patru ani de zile mi-a dat dreptate”, a declarat Gabriela Firea la România TV.

Gabriela Firea candidează pentru al doilea mandat de primar din partea PSD. Fosta prezentatoare de televiziune, în vârstă de 48 de ani, a intrat în PSD în urmă cu 8 ani, potrivit Hotnew.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: