Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Prisăcariu a revenit la job! Cum a fost prima ședință foto după ce a născut

Gabriela Prisăcariu a revenit la job! Cum a fost prima ședință foto după ce a născut

GALERIE FOTO (4) Gabriela Prisăcariu a revenit la job! Cum a fost prima ședință foto după ce a născut

Gabriela Prisăcariu a revenit la job! Soția lui Dani Oțil s-a bucurat de prima ședință foto după nașterea lui Luca.

Gabriela Prisăcariu a revenit la job! Cum a fost prima ședință foto după ce a născut

După cinci săptămâni de la naștere, Gabriela Prisăcariu a revenit la job-ul său. Vedeta este foarte bucuroasă și a făcut câteva declarații în mediul online mărturisind că mai este de muncit puțin până va ajunge din nou la greutatea ideală.

Soția lui Dani Oțil se declară o femeie împlinită, asta pentru că după ce a născut, în urmă cu aproape cinci săptămâni, vedeta s-a întors la vechiul job și a avut prima ședință foto, iar dis-de-dimineață modelul s-a pregătit intens pentru fotografiile pe care avea să le facă. De asemenea, Gabriela Prisăcariu a îmbrăcat câteva hăinuțe, însă a mărturisit, sinceră din fire, că au existat câteva perechi de pantaloni care nu au mai încăput-o. Astfel, vedeta a explicat că trebuie să mai muncească puțin până a ajunge la greutatea ideală, însă acest lucru nu este o problemă pentru proaspăta mămică, asta pentru că deja a reușit să dea jos 12 kilograme.

Totodată, Gabriela a mai explicat că a luat decizia să se întoarcă la cariera sa mai devreme și să nu stea cei doi ani acasă cu micuțul, asta pentru că modelele nu mai pot profesa după o anumită vârstă, motiv pentru care își dorește să profite din plin de această perioadă.

„Tocmai am încheia primul meu job după lunga pauză, a fost interesant, nu am încăput în câteva perechi de pantaloni, rușinică. Sunt la cinci săptămâni după naștere și ce credeți și eu simt presiunea aia de vorbesc toate mămicile, cum să facem să slăbim. Ei bine, eu nu îmi permis să stau doi ani acasă cu bebelușul. Dacă stau doi ani acasă, pe urmă, gata, adio modelling. Un model nu poate să profeseze până la bătrânețe, a trebuit să mă pun repede pe picioare. Sunt foarte mândră de mine că am început să mă mobilizez destul de bine, mai am mult de muncă cu corpul meu, dar măcar psihic sunt foarte, foarte bine, ceea ce este foarte important.”, a declarat Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Câte kilograme s-a îngrășat Gabriela Prisăcariu în sarcină

Gabriela Prisăcariu le-a povestit internauților cum a decurs vizita sa la medic. Frumoasa blondină a spus că a fost mustrată de doctor deoarece s-ar fi îngrășat mai mult decât ar fi trebuit. Ea nu s-a ferit să le dea și un număr exact fanilor și a mărturisit că are 16 kilograme în plus. Deși cântarul spune asta, ultimele ei fotografii în costum de baie arată contrariul deoarece Gabriela arată extraordinar de bine. Modelul nu este deloc stresat de kilogramele acumulate deoarece știe că vor dispărea imediat ce va naște fiindcă ea este un mare fan al sportului.

„Dacă este luni este zi de control pentru noi doi. Eu abia aștept fiecare zi de control, pentru că bebelușul nostru nu a vrut să stea la nicio ecografie cu fața, oare cu cine seamână… cu ta-su, nu cu mine și poate, poate avem nororc să-i vedem puțin moaca.  În schimb, tot ce aflu este cu câte kilograme m-am mai îngrășat!”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu a avut și poftă de ceva dulce după vizita la medic și a mers direct acasă la mama sa. Frumoasa blondină le-a povestit fanilor că nu este stresată de kilogramele în plus și că își dorește să mănânce gogoși făcute de mama sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: