Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Prisăcariu, aroganță de zile mari la nunta lui Razvan Simion. Care este suma colosală cheltuită pe rochia sa

Gabriela Prisăcariu, aroganță de zile mari la nunta lui Razvan Simion. Care este suma colosală cheltuită pe rochia sa

Gabriela Prisăcariu, singură de ziua de onomastică

Gabriela Prisăcariu, soția celebrului prezentator TV Dani Oțil, a fost una dintre cele mai remarcabile prezențe la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan, eveniment desfășurat sâmbătă, 8 iunie. Modelul, în vârstă de 31 de ani, a reușit să atragă toate privirile cu rochia sa impresionantă, realizată de un designer român, marcând astfel una dintre cele mai spectaculoase apariții ale serii.

O rochie spectaculoasă care a captivat atenția tuturor

Gabriela Prisăcariu a strălucit la nunta lui Răzvan Simion, purtând o rochie lungă, argintie, care i-a pus în valoare silueta și i-a subliniat eleganța. Rochia cu un decolteu generos și cupe în formă de inimă a fost completată de o despicătură adâncă pe picior, detalii care au transformat-o într-un adevărat magnet pentru priviri. Designul sofisticat și materialul lucios al rochiei au conferit un aer de glamur evenimentului, demonstrând încă o dată talentul designerilor români.

Modelul a optat pentru un look rafinat, accesorizat cu bijuterii discrete și o coafură elegantă, care i-au întregit apariția. Prezența sa a fost foarte apreciată de invitați, iar mulți dintre aceștia au complimentat-o pentru alegerea inspirată. Apariția Gabrielei a fost una dintre cele mai discutate momente ale serii, evidențiindu-se printre numeroasele vedete prezente la eveniment.

O prezență memorabilă pe rețelele sociale

După eveniment, Gabriela Prisăcariu a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram mai multe fotografii de la nunta lui Răzvan Simion, în care este surprinsă purtând superba rochie argintie. Imaginile publicate au primit rapid o avalanșă de like-uri și comentarii laudative, fanii apreciind nu doar frumusețea modelului, ci și alegerea vestimentară impecabilă. Rochia creată de Maria Lucia Hohan, a costat de 7.370 lei. Pentru a-și completa look-ul, ea a optat pentru sandale roșii și o geantă roșie în formă de trandafir.

Comentariile admirative nu au întârziat să apară, mulți dintre urmăritorii săi exprimându-și încântarea și aprecierea pentru stilul său. „Ești superbă!”, „Rochia ta este de vis!” sau „Un model de eleganță și rafinament!” sunt doar câteva dintre mesajele primite de Gabriela pe rețelele sociale. Aceasta nu este prima dată când modelul reușește să impresioneze prin alegerile sale vestimentare, dar cu siguranță a fost una dintre cele mai remarcabile apariții.

Reacțiile din partea publicului și ale vedetelor

Prezența Gabrielei Prisăcariu la nunta lui Răzvan Simion nu a trecut neobservată nici pentru ceilalți invitați, mulți dintre aceștia, inclusiv alte vedete, complimentând-o pe loc pentru alegerea sa vestimentară. Evenimentul a fost un prilej perfect pentru model de a-și etala stilul și eleganța, demonstrând încă o dată că știe să aleagă ținutele potrivite pentru ocazii speciale.

De asemenea, prezența sa alături de Dani Oțil a atras atenția și prin chimia evidentă dintre cei doi, formând un cuplu elegant și plin de stil. În timp ce Gabriela impresiona prin rochia sa spectaculoasă, Dani a optat pentru un costum clasic, dar elegant, potrivindu-se perfect cu eleganța soției sale.

Nunta lui Răzvan Simion și Daliana Răducan a fost un eveniment marcat de eleganță și rafinament, la care au participat numeroase personalități din showbiz-ul românesc. Apariția Gabrielei Prisăcariu a fost cu siguranță una dintre cele mai comentate și apreciate, reușind să impresioneze prin rafinament și stil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: