Redactia.ro
Home » TV » Gala „Te cunosc de undeva” din 30 martie 2024. Ce echipă a câștigat marele premiu

Gala „Te cunosc de undeva” din 30 martie 2024. Ce echipă a câștigat marele premiu

Emi și Cuza sunt câștigătorii la Te cunosc de undeva.

Sâmbăta aceasta, pe 30 martie, fanii emisiunii Te cunosc de undeva!, difuzată de Antena 1, au fost martorii unei gale pline de surprize și emoții intense. Show-ul care transformă artiștii în cele mai diverse și spectaculoase personaje a avut parte de o seară memorabilă, culminând cu victoria neașteptată a duo-ului Emi și Cuza.

Emi și Cuza, doi dintre concurenții favoriți ai publicului, au reușit să se impună în competiție prin transformarea lor excepțională în actorii din renumitul musical Chicago. Prezentarea lor a fost atât de convingătoare încât a impresionat profund juriul și publicul, primind laude din partea membrilor juriului, inclusiv de la Ozana Barabancea și Mihai Petre. Aceștia au apreciat detaliile fine ale interpretării și originalitatea momentului.

„Excepțional! Eu îmi amintesc că am dat casting pentru acest spectacol, nu credeam că o să fiu luată. Mi-a schimbat viața acest muscal. Dar nu vorbim despre mine acum. S-au ridicat la așteptările noastre. Ați jucat bine, ați făcut mima bine. Cuza, genial! Din toată inima mea mare”, spune Ozana Barabancea.

„Mi se pare cel mai dificil moment. Ai putea spune că nu e prea multă mișcare. E nenatural să folosești o păpușă. Doar încheiturile le folosești. Cuza ți-a ieșit extraordinar de bine. Ați bifat detaliile”, spune Mihai Petre.

Eleganță și stil pe scenă

Gala a fost și o ocazie pentru juriu și prezentatori să strălucească, atât la propriu, cât și la figurat. Andreea Bălan, cu o prezență fermecătoare și îmbrăcată într-o rochie îndrăzneață, a adăugat un plus de glamour serii, în timp ce Alina Pușcaș a impresionat prin eleganța și carisma sa într-o rochie gri metalic.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au avut parte de o provocare aparte, transformându-se în Veronica și motanul Dănilă, personaje îndrăgite ale cinematografiei românești din anii ’70. Momentul lor a fost unul dintre cele mai așteptate ale serii, având în vedere nostalgia pe care o evocă aceste personaje. Deși nu au câștigat gala, interpretarea lor a fost apreciată pentru autenticitate și efortul depus în recrearea personajelor.

Un sezon de excepție

Te cunosc de undeva! își continuă tradiția de a oferi telespectatorilor momente de neuitat, iar sezonul 20 nu face excepție. Cu un platou nou și multe alte noutăți, juriul și concurenții promit să aducă în fața publicului spectacole de neegalat.

Emoțiile și surprizele au fost cuvintele de ordine ale galei din 30 martie 2024, demonstrând încă o dată de ce Te cunosc de undeva! rămâne unul dintre cele mai iubite și urmărite show-uri din România. Fanii emisiunii pot doar să aștepte cu nerăbdare următoarea gală, gata să fie din nou surprinși și emoționați de transformările uluitoare ale concurenților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: