Redactia.ro
Home » Știri » Garsonieră de 10 m pătrați, scoasă la închiriere în Târgul Mureș. Camera a fost inițial o uscătorie a unui bloc

Garsonieră de 10 m pătrați, scoasă la închiriere în Târgul Mureș. Camera a fost inițial o uscătorie a unui bloc

GALERIE FOTO (4)

După ce o garsoniera din Cluj de 11 m pătrați a ajuns virală în mediul online, un bărbat din Târgu Mureș a șocat pe toată lumea după ce a propus spre închiriere o uscătorie, transformată într-un spațiu de locuit. Prețul nu este unul deloc mic, iar condițiile pe care le oferă au fost dur criticate de persoanele care au văzut anunțul.

Garsonieră de 10 m pătrați, scoasă la închiriere în Târgul Mureș. Camera a fost inițial o uscătorie a unui bloc

Un bărbat din Târgul Mureș a găsit o modalitate ingenioasă prin care să-și majoreze veniturile. S-a decis să transforme uscătoria unui bloc într-o garsonieră, pe care a utilat-o într-un mod ingenios. Așa a reușit să depășească recordul stabilit în urmă cu o săptămână de garsoniera din Cluj de doar 11 m pătrați, care a devenit cunoscută în toată România după ce anunțul de închiere a devenit viral.

Imediat cum deschizi ușa, poți cuprinde cu privirea întreaga cameră a garsonierei improvizate, de doar 10 m pătrați. În partea stângă a camerei a fost așezat un pat de o persoană, deasupra căruia sunt așezate câteva rafturi pentru depozitare. În fața acestuia la nici un metru distanță de află o cămăruță, în care a fost amplasată o toaletă și o chiuvetă.

Dacă întorci capul, se poate observa că în aceeași cameră se află și o cabină de duș, precum și o mașină de spălat și un frigider se dimensiuni reduse. Pentru că este nevoie și de o „bucătărie”, deasupra mașinii de spălat a fost amplasat și o plită electrică, unde viitorul chiriaș își va putea găti.

”Este uscătorie transformată în apartament. 1200 de lei? Este exorbitant..nu se poate. Întrebarea mea este: cum te speli la chiuveta aia peste toaletă? / Nu merită nici 300 de lei, adică nu merită nimic, nu se poate. Alea nu sunt condiţii.”, au fost doar câteva dintre reacțiile celor care au văzut anunțul de închiriere.

La ce preț se închiriază garsoniera de 10 m pătrați din Târgul Mureș

Anunțul a stârnit atenția și amuzamentul oamenilor atât pentru condițiile oferite, cât și pentru prețul cu care urmează să fie închiriat. Bărbatul din Târgu Mureș cere 1.200 de lei pe lună, la care se adaugă și garanția, reprezentată de valoarea unei chirii pe lună.

Pentru a găsi un potențial chiriaș, a fost postat următorul anunț pe www.romimo.ro și www.publi24.ro:

 „Dau în chirie o cameră mobilată de 10 metri pătrați la etajul 4 pentru o persoană. Încălzire cu calorifer electric. Geam termopan. Ușă metalică. Dotări: cabină de duș, chicinetă (chiuvetă bucătărie, frigider, mașină de spălat, hotă), grup sanitar, pat, masă, 2 scaune, bibliotecă. Contract pe 1 an la notar. 1.200 lei pe lună. Cer garanție și avans o lună chiria.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: