Redactia.ro
Home » Sport » Gaz Metan și-a trimis jucătorii în șomaj tehnic! “Financiar avem probleme”

Gaz Metan și-a trimis jucătorii în șomaj tehnic! “Financiar avem probleme”

Gaz Metan și-a trimis jucătorii în șomaj tehnic

Gaz Metan și-a trimis jucătorii în șomaj tehnic. Președintele, Ioan Mărginean a anunțat decizia într-o conferință de presă.

Gaz Metan la fel ca și alte cluburi din Liga I trece prin momente grele, după suspendarea campionatului. Ioan Mărginean a anunțat că s-a decis ca toți angajații, conducerea, staff-ul și jucătorii vor intra în șomaj tehnic.

“Trecem printr-o situația specială pe care nu și-a dorit-o nimeni. Din punct de vedere financiar au intervenit multe probleme. Nu știm dacă vom relua campionatul și dacă vom juca toate meciurile. Asta ar însemna o pierdere financiară de 270.000 de euro. Noi avem toate salariile plătite pe luna februarie și am plătit și toate datoriile. Dar nu putem să ne facem un plan pentru perioada următoare”, a spus președintele celor de la Gaz Metan.

Gaz Metan și-a trimis jucătorii în șomaj tehnic

În ultimele zile și Gigi Becali a luat măsuri drastice. Finanțatorul FCSB a decis ca primă măsură să taie salariile jucătorilor săi pe o perioadă de 6 luni . În plus a decis să vândă și o parte dintre vedete. Becali susține chiar că a primit o ofertă de 10 milioane de euro pentru unul dintre fotbaliștii săi. Deocamdată nu a vrut să spună despre cine este vorba. De asemenea și alte cluburi i-au urmat exemplul. Dinamo, Chindia sau FC Hermannstadt au decis să suspende contractele.

“Am decis să luăm o măsură de precauție. Am cerut administratorului judiciar să avizeze planul de intrare în șomaj tehnic, începând cu Mărginean Ioan și tot personalul. Sunt 27 de jucători în lotul echipei mari și alte 38 de persoane. Nu știm în ce direcție să o luăm. Să sperăm că situația nu va dura mai mult și să jucăm toate meciurile rămase. Oricine vrea să ajute clubul Gaz Metan e binevenit”, a mai declarat, astăzi, Ioan Mărginean.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: