Redactia.ro
Home » Monden » Gemenii Alinei Laufer nu vor fi botezați. Cum se simte fosta soție a lui Jorge

Gemenii Alinei Laufer nu vor fi botezați. Cum se simte fosta soție a lui Jorge

GALERIE FOTO (4) Gemenii Alinei Laufer nu vor fi botezați

Gemenii Alinei Laufer nu vor fi botezați. În urmă cu trei luni, ALina Laufer a născut prematur la Spitalul Giulești din Capitală. Soția lui Ilan Laufer a adus pe lume o fetiță și un băiețel, iar acum cei doi sunt cei mai fericiți părinți. Acum, multă lume este curioasă dacă micuții vor fi botezați sau nu. Ce a spus fosta soție a lui Jorge?

Gemenii Alinei Laufer nu vor fi botezați. Cum se simte fosta soție a lui Jorge

Gemenii Alinei Laufer nu vor fi botezați. Soția lui Ilan Laufer a așteptat 9 ani pentru a avea copii cu el, iar acum sunt cei mai fericiți părinți după ce blondina a adus pe lume doi copii, o fetiță și un băiat. Alina a născut prematur în luna februarie, iar la 39 de ani a devenit mamă de gemeni. Blondina mai are o fetiță cu celebrul artist Jorge. Aceasta s-a chinuit să rămână însărcinată și a reușit în urma unei proceduri de fertilizare în vitro.

Fetița s-a născut sănătoasă, dar băiețelul a avut mari probleme cu respirația și a fost nevoită să rămână în spital mai multe săptămâni. În prezent, cei trei sunt acasă și s-au bucurat de zilele de sărbătoare. Enervată de întrebările legate de botez și face lumina în acest sens. Potrivit acesteia, micuții nu vor fi botezați, pentru că la evrei nu există acest obicei. “Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei. Va trebui să facem circumcizia, însă Nathaniel a fost prea mic. Nu puteam face acum, în pandemie, petrecere. O să facem însă un party cu prietenii și familia cand scăpăm de pandemie”, a spus Alina.

Alina Laufer a nascut gemeni

Aceasta a declarat pentru Cristi Brancu că sunt extrem de fericiți, făcându-și curaj să plece în călătorie alături de copiii lor. „Am plecat cu cei mici. Am fost la părinții mei, în Prahova. Am vrut să vedem dacă ne descurcăm, au fost foarte cuminți și am căpătat curaj. Vrem să plecăm cu ei în vacanță, pentru că am stat foarte mult în spital și în casă. Suntem doi părinți fericiți, eu și Ilan ne sincronizăm perfect. Mă ajută la băiță și a făcut și o tură de noapte”, a mai spus Alina Laufer.

Experiența puternică pe care a trăit-o Alina Laufer

Alina a trăit o perioadă dificilă în maternitate, acest lucru marcând-o pe blondină. Fosta soție a lui Jorge spune că a încercat să ia tot ce este mai bun din această experiență și să se bucure de tot ce are. Conform acesteia, au existat momente îngrozitoare în spital “Am fost să stau de vorba cu medicul și a trebuit să fiu foarte puternică. Chiar și medicul a spus că discuția asta grea, legată de starea de sănătate a copiilor, nu trebuie să fie purtată doar cu un părinte. Dar asta a fost situația. La un moment dat, Nathaniel s-a simțit mai bine după operație, l-au detubat și seara a venit medicul de gardă să îmi spună că a avut o nouă criză, a făcut hemoragie la plămâni și că trebuie intubat din nou. A fost groaznic”, și-a amintit Alina Laufer.

Ei bine, până când lucrurile se vor rezolva, cei doi părinți trebuie să mai treacă peste câteva situații mai complicate. Micuții trebuie să meargă la control oftalmologic o dată la 2 săptămâni, pentru că bebelușii născuți prematur dezvoltă retinopatie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: