Redactia.ro
Home » Știri » Generozitate și bucurie de Moș Nicolae în Maramureș: Poliţiştii au oferit cadouri unor copilaşi sărmani, orfani de mamă VIDEO

Generozitate și bucurie de Moș Nicolae în Maramureș: Poliţiştii au oferit cadouri unor copilaşi sărmani, orfani de mamă VIDEO

GALERIE FOTO (5)

Generozitate și bucurie de Moș Nicolae în Maramureș! Poliţiştii au oferit cadouri unor copilaşi sărmani, orfani de mamă. Iată detaliile emoționante!

Generozitate și bucurie de Moș Nicolae în Maramureș

În satul Mesteacăn din județul Maramureș, polițiștii și jurnaliștii maramureșeni au adus bucurie și lumină în inimile a trei copii orfani de mamă, oferindu-le daruri de Moș Nicolae. Aceste momente speciale au fost posibile datorită eforturilor și generozității oamenilor implicați, care au dorit să aducă lumină în viața micuților dintr-o familie greu încercată.

Polițiștii aduc zâmbete copiilor sărmani

Momentul plin de emoție a avut loc în satul Mesteacăn, unde două fetițe de 8 și 10 ani, precum și un băiețel de 6 ani, au fost rămași în grija tatălui lor după ce mama lor a pierit în urma unei boli cumplite. Însă, astăzi, chipurile lor s-au luminat, iar inimile li s-au umplut de bucurie datorită gestului generos al polițiștilor și jurnaliștilor din zonă, potrivit Antena 3 CNN.

„Polițiștii maramureșeni s-au hotărât să îl ajute pe Moș Nicolae și au venit în sprijinul acestei familii greu încercate din Mesteacăn”, a transmis Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Acest gest nobil a fost posibil cu sprijinul parohului ortodox din satul Mesteacăn, preotul Mircea Lung, care a subliniat importanța solidarității și a dăruirii în această perioadă specială.

„Pentru fiecare dintre noi postul acesta este al bucuriei, al speranței, al dragostei și al dăruirii. Pentru că dar din dar se face rai împreună cu dumneavoastră, cei care ați deschis astăzi ușa familiei Frînc, împreună cu copilașii Adina, Denisa și Denis, ați adus un zâmbet pe fața lor, aducându-le daruri”, a spus preot paroh Mircea Lung, Parohia Ortodoxă Mesteacăn.

Tatăl copiilor, profund impresionat

Tatăl copiilor, lăsând impresia de putere și determinare, muncind zi de zi pentru a le oferi copiilor săi adăpost, hrană și educație, a fost profund emoționat de gestul neașteptat al comunității.

„Am rămas văduv din păcate, cu trei copilași. Este foarte greu, dar mergem înainte. Nu ne-am așteptat la așa ceva, le mulțumim polițiștilor, dar și domnului părinte. Doamne ajută și sănătate să dea Dumnezeu!”, a spus tatăl celor trei copii orafani de mamă.

Micuții așteaptă cu nerăbdare venirea lui Moș Crăciun, iar toți cei dornici să îi ajute pot să facă donații prin intermediul Parohiei Ortodoxe Mesteacăn.

Aceste momente pline de generozitate și compasiune ne amintesc că, în mijlocul provocărilor, gesturile mici pot aduce lumina și căldura în inimile celor aflați în nevoie. „Dar din dar se face Rai”, iar astăzi Raiul a fost adus în sufletele copiilor din Maramureș.

Sursa foto: Anten3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: