Redactia.ro
Home » Sport » Genk, out din Europa! Ianis Hagi a jucat 20 de minute în meciul cu Napoli

Genk, out din Europa! Ianis Hagi a jucat 20 de minute în meciul cu Napoli

Genk, out din Europa

Genk a pierdut 0-4 meciul cu Napoli, și părăsește Liga Campionilor. Ianis Hagi a fost doar rezervă și a jucat doar 20 de minute.

Ianis Hagi a fost rezervă, iar antrenorul l-a întrodus în ultimele minute. Românul a intrat în minutul 72. Câteva minute mai târziu a contribuit la o fază din care echipa sa ar fi putut deschide scorul. I-a dat mingea printre picioare lui Manolas și i-a pasat perfect lui Onuachu, însă faza s-a încheiat cu o bară. Ianis a încercat apoi să-l surprindă pe Meret din lovitură liberă, în minutul 87, dar a trimis în plasa laterală.

Italienii s-au calificat în optimi

Belgienii au folosit în această seară cel mai tânăr portar din istoria Ligii Campionilor, Vandevoordt de doar 17 ani. Acesta a gafat incredibil însă și italienii au deschis scorul prin Milik, în minutul 3. Genk putea să egaleze, dar șutul lui Paintsil a trecut puțin pe lângă. Tot Milik a fost cel care a înscris în minutul 26. Cu câteva minute înainte de pauză, Arkadiusz Milik a reușit să marcheze din nou. În repriza a doua italienii au mai marcat odată prin Mertens și s-au calificat în optimile Ligii Campionilor. Genk a părăsit competiția, cu un singur punct în şase meciuri.

Ianis își caută echipă?

În urmă cu câteva zile, jurnaliștii de la Voetbal 24 au scris faptul că, Ianis Hagi așteaptă perioada de mercato pentru a putea pleca de la Genk. Românul este nemulțumit pentru că antrenorul Hannes Wolf îi oferă foarte puține șanse să joace. La fel s-a întâmplat și cu fostul tehnician, care în cele din urmă a fost demis. În vară când s-a transferat totul părea că merge bine. A prins prima echipă de câteva ori. Apoi, aparițiile sale au fost din ce în ce mai rare.

Citește și: România – Suedia 22 – 34! Dezastru total pentru tricolore !

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: