Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea este la un pas de pușcărie! Fostul soț al Andreei Bălan a fost trimis în judecată pentru că a condus drogat

George Burcea este la un pas de pușcărie! Fostul soț al Andreei Bălan a fost trimis în judecată pentru că a condus drogat

George Burcea este la un pas de pușcărie! Fostul soț al Andreei Bălan a fost trimis în judecată pentru că a condus drogat

George Burcea riscă să ajungă în spatele gratiilor după ce a fost prins drogat la volanul mașinii, la începutul anului trecut. Actorul a fost trimis în judecată pentru fapta sa!

George Burcea este la un pas de pușcărie

George Burcea a trecut printr-o perioadă dificilă încă de la începutul anului trecut. Se pare că a fost persoanjul principal în propria dramă, căci scandalul cu fosta lui soție, Andreea Bălan, și greșelile pe care le-a făcut după îi aduc acum multe consecințe.

Anul trecut, atunci când se afla la începutul scandalului cu Andreea Bălan, George Burcea a fost prins conducând sub înfluența subtanțelor interzise. Actorul a fost trimis în judecată pentru fapta sa, iar acum acesta încearcă să îi convingă pe judecători să îl lase în libertate.

Acum, la mai mult de un an de când actorului i s-a deschis dosar penal pentru conducere sub influența drogurilor, procurorii au decis să îl trimită pe acesta în judecată, riscând o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

”La data de 21 februarie a.c.,în jurul orelor 10:00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov. Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, au declarat reprezentanții IPJ Ilfov pentru spynews.ro

George Burcea a revenit cu un mesaj acid în care demontează acuzațiile

Andreea Bălan, fosta soție a lui George Burcea, a lăsat să se înțeleagă că tatăl fiicelor sale ar fi avut probleme cu alcoolul și cu substanțele interzse de mult timp, fiind și motivul principal pentru care a survenit desparțirea. Acum, George Burcea a revenit cu un mesaj acid în care demontează acuzațiile, dar în care își recunoaște și faptele cu asumare.

”Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp” asa cum s-a scris sau cum IPJ a dat comunicat, ci au fost informaţi de Andreea. Andreea ştia că eu am consumat substanţe. Şi-a insuşit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta şi-n stânga. Faptul cã eu am consumat o substanţã interzisã de lege nu vãd de ce ar fi problema întregii tãri. Pe lângã asta, sã ştiţi cã mi-am luat „problema” cu banii munciţi de mine, nu de mama, Andreea sau din banii voştri. Am voie sã fac ce vreau cu banii mei. Pe lângã acest aspect, în ultimii 5 ani nu ştiu dacã m-am îmbãtat de 5 ori şi atunci a fost de ziua mea, din banii mei şi într-un loc sigur, nu în club, pe strada sau la volan, cum pretind anumite scursuri ale societãţii. Conform legii eu am greşit şi totodatã mi-am şi asumat acest lucru, iar mai târziu voi plãti. Nu vã faceti griji, ştia Burcea cã vine şi ziua plãţii”, a scris George Burcea la scurt timp pe contul său de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: