Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea își dorește să se înțeleagă cu Andreea Bălan: ”Împreună, de ce nu?”

George Burcea își dorește să se înțeleagă cu Andreea Bălan: ”Împreună, de ce nu?”

GALERIE FOTO (4) George Burcea își dorește să se împace cu Andreea Bălan

George Burcea își dorește să se înțeleagă cu Andreea Bălan. Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a fost unul presărat de mai  multe scandaluri și acuzații. Artista i-a adus numeroase acuzații fostului soț, iar în urmă cu câteva zile, aceasta a răbufnit la adresa lui George Burcea. Chiar și așa, actorul își dorește să aibă o relație normală cu Andreea, având în vedere că au două fiice.

George Burcea își dorește să se înțeleagă cu Andreea Bălan: ”Împreună, de ce nu?”

În urmă cu doi ani, Andreea Bălan declara că divorțează de actorul George Burcea, la doar câteva luni de la nuntă. Deși cei doi erau împreună de mai mulți ani, aceștia au decis să pună capăt mariajului scurt. Andreea și George au împreună două fetițe minunate, dar se pare că acest lucru nu i-a determinat să aibă o relație civilizată. Artista l-a acuzat pe Burcea în nenumărate rânduri că ar consuma substanțe interzise.

Într-un interviu recent, George Burcea a vorbit despre cum reușește să se vadă cu fiicele sale, care locuiesc la artistă. Actorul a mărturisit că încearcă de fiecare dată când se întâlnește cu ele că petreacă cât mai mult timp cu acestea. Iubitul Vivianei Sposub a recunoscut că între el și Andreea Bălan sunt niște lucruri nerezolvate, dar are încredere că acestea se vor clarifica până la urmă și se vor putea înțelege de dragul fiicelor lor. ”Indiferent de cât de ocupat e programul meu sau programul lui mami, dacă se dorește se găsește timp să se petreacă timp cu copiii. Eu încerc să petrec timp cât de mult pot, mai sunt niște chichițe de rezolvat între noi ca mamă și tată, am încredere că le vom rezolva”, a spus George Burcea.

Totodată, actorul a mărturisit că își dorește ca el și Andreea Băla să reușească se fie mai apropiați de dragul celor mici. Mai mult, George ar fi de acord să petreacă mai mult timp împreună cu Ella și Clara, dar și cu mama lor, la fel ca atunci când erau o familie. Dar fără a se interpreta greșit lucrurile. ”Vreau să încercăm noi ca părinți, mami și tati, să facem tot ce ne stă în puțină să fie fetele bine, adică să ne petrecem timp, dacă am zile libere să le petrec cu ele, dacă are zile libere să le petreacă cu ele sau împreună, de ce nu”, a mai spus el.

 

Andreea Bălan, reacție dură la adresa lui George Burcea

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea este departe de a se finaliza. În urmă cu câteva zile, artista a dezgropat securea războiului. Se pare că blondina nu este de acord ca fetițele sale să vorbească cu iubita tatălui lor, Viviana Sposub. Într-o înregistrare devenită publică, Andreea și George au un schimb de replici, iar cântăreața i-a adresat cuvinte jignitoare fostului soț.

Într-un acces de furie, vedeta l-a strigat pe soțul ei ”drogat și bețiv”. “Pentru că ești și s-a văzut că ești. Și public s-a văzut că ești. Te-ai sabotat singur cu cartea. Ești! Ce să mai discutăm? Ești”, îi spunea Andreea acestuia. Scandalul dintre cei doi se tot derulează în spațiul public de când s-au despărțit în februarie 2020.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: