Redactia.ro
Home » Monden » George Mihăiță a făcut accident! Actorul a avut o alcoolemie incredibilă

George Mihăiță a făcut accident! Actorul a avut o alcoolemie incredibilă

GALERIE FOTO (3) George Mihăiță a făcut accident! Actorul a avut o alcoolemie incredibilă

George Mihăiță a făcut un accident seara trecută! Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă mașina este avariată grav și asta din cauza faptului că actorul era băut.

George Mihăiță a făcut accident! Actorul a avut o alcoolemie incredibilă

Celebrul actor George Mihăiță a avut parte de un eveniment nefericit, pe care și l-a făcut cu mâna lui. Seara trecută a fost implicat într-un accident rutier, care din fericire nu s-a soldat cu victime. Însă problema este că acesta a fost găsit cu o alcoolemie incredibilă.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliție, actorul decorat cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler s-a aflat la volanul mașinii sale pe Bulevardul Basarabia și a intrat direct într-o mașină parcată, dar și în refugiul STB. Ofițerii de poliție care au ajuns la fața locului l-au test pe actor, iar rezultatul a fost 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

George Mihăiță a făcut accident! Actorul a avut o alcoolemie incredibilă

George Mihăiță a ajuns imediat la INML din cauza alcoolemiei ridicate, unde i-a fost luat sânge pentru analize în detaliu. Autoritățile au întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

”În jurul orei 21:20, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 72 de ani care se deplasa pe Bd. Basarabia, când a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 86 a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul staționat, lovind totodată și refugiul STB. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l  alcool pur în aerul expirat, în acest context fiind condus la INML, pentru recoltarea de probe biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”, se arată într-un comunicat al poliției.

George Mihăiță a făcut accident! Actorul a avut o alcoolemie incredibilă

Cine este George Mihăiță

George Mihăiță este un actor român de film, radio, televiziune, scenă și voce. Acesta a absolvit în 1971 Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” București, secția Actorie, clasa prof. univ. Sanda Manu, iar începând cu anul 2000 este directorul Teatrului de Comedie din București.

Actorul George Mihăiță a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, ”pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: