Redactia.ro
Home » Monden » Cine i-a stat aproape în ultimele clipe lui Vladimir Găitan? Marele regret al actorului

Cine i-a stat aproape în ultimele clipe lui Vladimir Găitan? Marele regret al actorului

Care este marele regret al actorului

Vladimir Găitan a decedat din cauza unei boli cumplite de care a aflat în urmă cu trei decenii. Cu ceva timp înainte să moară, actorul a dezvăluit că are un mare regret, acesta având legătură cu fiul său.

Care este marele regret al actorului

Actorul Vladimir Găitan a suferit mult în ultimele clipe de viață. Nu numai suferința pe care i-o provoca boala, ci și faptul că avea un regret pe care îl ține în el de mult timp și pe care l-a mărturisit într-o emisiune TV. Acesta regreta că fiul lui nu și-a găsit locul în România și că a fost departe de el atâta timp.

”Regret că băiatul meu nu şi-a găsit locul aici, în România. Aş fi vrut să stau cu nepoţica mea pe genunchi mai des. Întâlnirile noastre de câte trei zile, la nu ştiu cât timp, nu pot să lege relaţia dintre bunic şi nepot. Şi asta mă doare îngrozitor. Toate lacrimile astea interioare simt cum mă erodează.

Am impresia, nu cu deprimare, ci doar cu luciditate, că sunt o clepsidră. Nisipul din partea de sus sunt eu, cel deplin, şi viaţa mea cea deplină, din tinereţe şi maturitate, dar nisipul se scurge şi mă tot duc. În partea de sus rămân din ce în ce mai puţin, iar în partea de jos, ce e? Bătrâneţe, degradare fizică, tristeţe. Apoi urmează doar clipa când ultimul grăunte de nisip s-a prelins, iar eu voi fi trecut la cele sfinte”, a mărturisit Vladimir Găitan.

Cine i-a alinat ultimele clipe actorului

Din cauza problemelor de sănătate, Vladimir Găitan a trebuit să se lupte cu multe lucruri. Marele regret al actorului că nu-și vedea fiul atât de mult cât ar fi vrut, dar și faptul că nu mai putea să facă ceea ce își place, să fie actor, scrie impact.ro.

”Problemele de sănătate şi neputinţa fizică m-au destabilizat profund. Din cauza asta, nu am mai fost capabil să joc într-un spectacol pe care îl iubesc şi în care făceam chiar o performanţă actoricească, de Tudor Muşatescu, în regia lui Alexandru Dabija. Nu mai puteam să-l duc fizic. Am rămas cu piesele care nu mă solicită atât de mult”, a povestea actorul.

În toate aceste moment, doar nepoțica lui îi umplea sufletul de o bucurie enormă. Acesta și-a iubit familia nespus de mult, însă lumina ochilor lui era fiica lui Alexandra, băiatul lui stabilit în Londra.

”Am o soţie minunată. Doi copii care-mi încălzesc sufletul, Gloria, care e actriţă şi mi-a fost chiar colegă de scenă şi de film, şi Alexandru. E finanţist, locuieşte la Londra şi lucrează ca manager la cea mai mare bancă din Anglia. Ginerele meu, soţul Gloriei, şi nora mea, soţia lui Alexandru, care mi-a dăruit o nepoţică splendidă, Amelia Grace”, a mai declarat Vladimir Găitan.

Vladimir Găitan și-a iubit meseria

Vladimir Găitan a devenit celebru în anul 1980, atunci când a interpretat personajul Tudor Gheorghiu din filmul ”Ultima noapte de dragoste”. Acesta a fost obligat să renunțe la cariera sa după ce a fost diagnosticat cu un cancer limfatic.

Aceasta este o boală declanşată de radiaţiile de la Cernobîl sau de o disfuncţie provocată de acestea. În cazul pacienților cu această afecțiune, măduva spinării produce mai multe globule roşii decât albe. Astfel, sângele este foarte gros şi pericolul unui accident vascular este iminent.

Într-un interviu oferit pentru o emisiune de la TVR 2, Vladimir Găitan a mărturisit că a fost foarte mândru să joace alături de fiica lui, Gloria, într-un spectacol.

”Am fost tare mândru. Gloria dădea examenul de absolvire la IATC cu acel spectacol. Sigur că i-am fost recunoscător lui George Mihăiță pentru că ne-a aprobat să jucăm la Teatrul de Comedie, dar nimeni nu se aștepta ca spectacolul să fie și un mare succes. Dacă nu aș fi pățit acele necazuri, dacă nu ar fi apărut problemele de sănătate, o jucam și astăzi, sunt convins, cu toate biletele vândute”, spunea el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: