Redactia.ro
Home » Monden » Vladimir Găitan a trăit o dramă toată viața lui. Cum și-a pierdut șapte copii de-a lungul timpului

Vladimir Găitan a trăit o dramă toată viața lui. Cum și-a pierdut șapte copii de-a lungul timpului

Vladimir Găitan a trăit o dramă toată viața

Vladimir Găitan a trăit o dramă toată viața lui. Până la vârsta de 73 de ani când a murit răpus de o boală necruțătoare, actorul a fost mereu plin de viață și energie, însă ascundea un trecut dureros.

Vladimir Găitan a trăit o dramă toată viața, motivul fiind copiii lui

Vladimir Găitan a fost unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta a fost mereu plin de umor și a purtat un zâmbet pe față ca un scut protector. Vladimir ascundea o durere neimaginabilă, despre care a reușit să vorbească anul trecut pentru okmagazine.ro.

Actorul Vladimir Găitan a trăit o dramă toată viața. Nu a fost singur la interviu, ci împreună cu fiica sa Gloria. Artistul a făcut mărturisiri cutremurătoare. În ciuda faptului că și-a dorit o familie numeroasă, soția lui unguroaică, Tünde, a pierdut șapte copii, potrivit fanatika.ro.

”Mi-am dorit foarte mult copii. Când am hotărât să facem copii, am avut un necaz foarte mare. Soţia a avut probleme grave de sănătate. Şi-am pierdut şapte copii – şapte sarcini, în diverse etape, chiar şi copil născut. Am fost anchetat de Securitate cum nu doresc duşmanilor. Am trăit un coşmar. Iar când a apărut fiul meu, Alexandru, preţul a fost extraordinar: soţia mea nu s-a mişcat din pat. Mi-am dorit atât de mult copii încât n-am conceput să fiu un tată sever.”, a declarat Vladimir Găitan.

În urma lui Vladimir Găitan au rămas însă doi copii, care acum îi plâng la căpătâi. Actorul și-a crescut cu multă iubire ambii copii, pe Gloria și pe Alexandru. Fata a luat-o pe urmele tatălui și a terminat actoria la UNATC în 2007, iar Alexandra s-a ferit de scenă și a plecat în Londra unde s-a specilizat în domeniul bancar.

Tot Alexandru i-a adus și un nepoțel iubitului actor. Împreună cu soția lui de origine chinezo-thailandeză are o fetiță, care era minunea lui Vladimir Găitan.

”Mă simt boșorog, vorba lui Florinel Piersic. Sper să mai trag de mine câțiva ani. Măcar vreo 2-3, nu aș zice mai mult, să mă bucur de copii, de băiatul care e la Londra, și care mi-a oferit o nepoțică extrem de frumoasă, cu origini ciudate, chinezo-thailandeze, ca mama ei. Aștept ca la anul și fiica mea să-mi facă un nepoțel. Când vezi că ai mai păcălit viața cu un an, te simți de parcă fiecare an îl furi dintr-o bancă pe care reușești să o spargi”, a mărturisit actorul.

Relația cu soția lui a fost una specială

Tot în interviul menționat, Vladimir Găitan a povestit cum a cunoscut-o pe frumoasa lui soție, o unguroaică superbă, care l-a fermecat cu trăsăturile ei fine. Acesta a iubi-o enorm și a vorbit întotdeauna cu respect și afecțiune despre ea, asta pentru că și a luptat mult pentru a o cuceri.

,,Eram în armată și se turna, la Arad, un film despre eroii de la Paulisi. Mi-au aprobat să particip la filmări și se considera ca fac și armată. M-au lăsat să stau la hotel. Stăteam pe terasa restaurantului Astoria cu trei colegi și beam bere. Am văzut niște picioare superbe și am întrebat ale cui sunt. Mi s-a spus că n-am nicio șansă, pentru că este iubita colegului meu de cameră, Vlad Rădescu. Ca să nu mai lungesc povestea, i-am cam furat iubita”, spunea actorul.

Vladimir Găitan a murit la vârsta de 73 de ani

Vladimir Găitan a încetat din viață marți seara, la vârsta de 73 de ani. Renumitul actor suferea de o boală incurabilă, mai exact cancer limfatic. Acesta s-a confruntat cu boala timp de 30 de ani și a luptat cu ea în fiecare clipă, fiind alături de copiii lui.

Vestea că celebrul actor a murit a fost dată pe rețelele de socializare de colegul său de breaslă, Vlad Rădescu. Mesajul, plin de suferință și regret, a ajuns la inimile tuturor celor care l-au cunoscut pe marele actor.

”Vladimir Găitan a trecut dincolo și a lăsat teatrul și filmul românesc, pe noi toți, mult mai singuri…Condoleanțe familiei care trece prin momente atât de grele. Adio, Duțu!”, a scris Vlad Rădescu. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: