Redactia.ro
Home » Știri » George Simion îi cere demisia lui Florin Cîţu! ”Sfidează o parte importantă din societate”

George Simion îi cere demisia lui Florin Cîţu! ”Sfidează o parte importantă din societate”

George Simion îi cere demisia lui Florin Cîţu! ”Sfidează o parte importantă din societate”

George Simion a vorbit în cadrul unei emisiuni despre protestele din București şi din țară. Liderul AUR cere demisia lui Florin Cîţu pe care îl acuză că sfidează populația.

George Simion îi cere demisia lui Florin Cîţu

Liderul AUR, George Simion, a vorbit în cadrul emisiunii TV despre protestele din București şi din țară, precizând că cere demisia lui Florin Cîţu pe care îl acuză că sfidează o mare majoritate din societate.

George Simion a declarat că cere demisia premierului Florin Cîţu, după ce a fost întrebat dacă, în contextul protestelor şi a modului în care autoritățile au gestionat pandemia COVID-19, solicită demisia unor miniștrii.

”Noi cerem demisia lui Florin Cîțu care sfidează o parte importantă din societate, o majoritate din societate, pentru că am văzut niște sondaje de opinie care spun că o majoritate de români nu sunt de acord cu noile restricții. Domnul Florin Cîțu care ia numit pe protestatari nu de mult, teroriști.

Noi credem că acest guvern trebuie să devină fostul guvern, pentru că nu are niște măsuri coerente și pentru că singurul lucru pe care îl fac aceste patru partide este să lovească unii în alții. Se folosesc inclusiv de numărul de persoane declarate pozitive, se folosesc inclusiv de rata de mortalitate pentru a pasa de la unii la alții responsabilitatea. Trebuie să spună cineva în spațiu public adevărul. Sunt mult mai mulți români care au trecut prin boală (n.r COVID-19) conștient sau inconștient. Unii cu siguranță au fost asimptomatici, nu au știut”, a spus George Simion la Antena 3.

George Simion a fost acuzat de furt

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion este acuzat de furt și înșelăciune, după ce și-ar fi însușit acronimul AUR cu care a candidat la alegerile Parlamentare 2020, creând confuzie în rândul electoratului rrom. Așadar, ar fi ajuns 10% dintre rromi să voteze un partid ai cărui membru a făcut declarații rasiste la adresa etniei țigănești. Totodată, organizația rromilor a înregistrat la OSIM acronimul AUR și a declarat că va da în judecată noul partid care între timp a intrat în Parlament.

”Vreau să-i dau în judecată, pentru că aceşti oameni au adus un prejudiciu foarte mare atât în rândul membrilor Alianţei pentru Unitatea Rromilor, cât şi în partea electoratului. Au creat o confuzie. Au luat denumirea de AUR conştienţi că toţi ai noştri ştiu de AUR. 10%, chiar un 15%, datorită la ai noştri”, a declarat Alecu Ionel, președintele Alianței pentru Unitatea Rromilor.

Alecu Ionel, președintele Alianței pentru Unitatea Rromilor a precizat că acronimul AUR a fost creat de rromi în 1996, iar sub această siglă a participat la alegerile locale și parlamentare din ultimii 24 de ani.

”Toţi ne-ar fi acuzat pe noi, pentru că noi suntem cei care furăm. Pentru că noi, romii, aşa ne-am născut, că suntem hoţi din naştere”, a mai explicat Alecu Ionel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: