Redactia.ro
Home » Știri » George Simion, Zelenski de România? Imaginile cu care liderul AUR a surprins pe toată lumea: “Unii spun că semăn cu el”

George Simion, Zelenski de România? Imaginile cu care liderul AUR a surprins pe toată lumea: “Unii spun că semăn cu el”

GALERIE FOTO (3)

Presedintele AUR, George Simion, a dezvăluit că mulți i-au spus că seamana cu presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Mai mult, liderul AUR a postat chiar și un colaj cu două poze portret prin care a încercat să sublinieze acest lucru.

După ce la începutul anului s-a comparat cu personajul interpretat de Mel Gibson în Braveheart – scena în care apare cu fața pictată pe jumătate albastră, acum George Simion susține că seamănă cu liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski. Cel puțin așa îi spun cei mai mulți. Însă asemănarea cu președintele Ucrainei nu ar fi pe placul liderului AUR.

George Simion, Zelenski de România? Imaginile cu care liderul AUR a surprins pe toată lumea: “Unii spun că semăn cu el”

“Володимир Зеленський (n.r. numele lui Volodimir Zelenski, în ucraineană) va apărea săptămâna viitoare în Parlamentul României. Unii spun că semăn cu el, eu sper că nu. La ce întrebări ar trebui să răspundă?”, a scris George Simion pe rețelele de socializare.

Mesajul e însoțit de un colaj foto. De fapt, sunt două poze alăturate prin care, cel mai probabil, liderul AUR își dorește să sublinieze trăsăturile similare dintre el și Zelenski.

George Simion, asemănat și cu Mel Gibson

La începutul anului, după ce a fost împroscat cu cerneală albastră în față, George Simion a fost comparat cu actorul Mel Gibson.

Aflat la Iaşi pentru a lua parte la manifestările organizate de AUR cu prilejul celebrării Zilei Unirii Principatelor Române, liderul AUR a fost stropit cu cerneală albastră atunci când el şi colegii săi au venit să danseze Hora Unirii.

După acel moment, un coleg din AUR a postat un colaj foto în care a alăturat o poză cu George Simion cu fața stropită cu cerneală și Mel Gibson din Braveheart.

Zelenski, discurs în Parlamentul României

Presedintele Senatului, Florin Citu, a anunțat, în cursul zilei de miercuri, că președintele ucrainean Volodimir Zelenski va sustine un discurs in Parlamentul Romaniei chiar săptămana viitoare.

„Discuție importantă cu prim-ministrul Ucrainei, Denys Shmyhal: președintele Zelenski va sustine un discurs în Parlamentul României. Ca presedinte al Senatului voi aranja ca acest discurs sa aiba loc saptamana viitoare. Ucraina are tot sprijinul meu. Multumesc, Denys!”, a scris Citu, miercuri, pe Twitter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: