Redactia.ro
Home » Sport » George Țucudean pleacă la Universitatea Craiova! Nu își prelungește contractul cu CFR

George Țucudean pleacă la Universitatea Craiova! Nu își prelungește contractul cu CFR

George Țucudean, CFR Cluj,

George Țucudean pleacă la Universitatea Craiova, în această vară. Atacantului îi expiră înțelegerea cu CFR Cluj și se pare că nu are de gând să o prelungească.

Oltenii încep să-și întărească echipa, după ce l-au instalat pe noul antrenor, Cristiano Bergodi. Se pare că prima țintă a fost George Țucudean, care s-ar fi înțeles deja cu oltenii. Potrivit AntenaSport, atacantul de 29 de ani ar urma să ajungă în Bănie în această vară. El va rămâne liber de contract după 30 iunie.

„Țucudean s-a întors de mult timp. Nu știu dacă va mai continua. El termină contractul în vară, totul depinde de el. De ce vrea să facă”, declara săptămâna trecută Dan Petrescu, la Digi Sport Special.

În acest moment cota de piață a lui Țucudean este de 1,4 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

George Țucudean a avut probleme cardiace

Atacantul a început să joace la UTA. În 2010 a fost transferat la Dinamo unde a jucat două sezoane. În 2013 a fost vândut la Standard Liege. Nu s-a acomodat deloc, jucând doar în 7 meciuri. Apoi a ajuns la Steaua sub formă de împrumut. A mai jucat pentru ASA Tg Mureș, Pandurii Tg Jiu și Viitorul. În 2018 a ajuns la campioana României, CFR Cluj. Golgheterul Ligii 1 din ultimele două sezoane a avut însă probleme medicale.

“Am făcut o leziune la muşchi şi am simţit că nu trebuie să forţez, să nu se agraveze şi să păţesc ceva mai rău. La ecografie, s-a văzut că era o ruptură fibrilară şi m-a scos din circuit. Este adevărat că am avut probleme cu inima, dar nu au fost probleme grave, din fericire. Ce am avut eu, au 80 la sută din oameni. Au fost nişte extrasistole care eu le făceam în efort şi am jucat cam 4 luni cu ele. Nu erau periculoase. La insistenţele familiei am mers să îmi fac un consult la Viena. Cei de acolo mi-au spus că sunt foarte mulţi jucători care au aşa ceva, pot să apară la oricine, oricând, nu neapărat să te naşti cu ele”, a dezvăluit George Țucudean, anul trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: